Follow us

Eurovision 2021 | Όσα πρέπει να ξέρεις για τον Α' Ημιτελικό - Τα δίνει όλα η Έλενα Τσαγκρινού για την Κύπρο

Η Έλενα Τσαγκρινού βάζει τα δυνατά της για την Κύπρο απέναντι στο μεγάλο φαβορί της φετινής Eurovision, τη Μάλτα.

eurovision iStock

Η Eurovision έφτασε και μας χωρίζουν μόνο λίγες ώρες από τον Α' Ημιτελικό. Η μεγάλη βραδιά, που ουσιαστικά κόβει την κορδέλα του εορτασμού του 65ου Ευρωπαϊκού Διαγωνισμού Τραγουδιού της EBU, διαθέτει δύο μεγάλες εκπλήξεις για τους Έλληνες θεατές αλλά και γενικότερα τους Eurofans.

Η ΕΛΕΝΑ ΤΣΑΓΚΡΙΝΟΥ ΜΕ ΤΟ "EL DIABLO” ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

H Κύπρος με εκπρόσωπο την Έλενα Τσαγκρινού και συμμετοχή το "El Diablo” θα εμφανιστεί όγδοη κατά σειρά στον Α' Ημιτελικό. Ντυμένη με την εντυπωσιακή δημιουργία με ελληνική υπογραφή, αυτή της Celia Kritharioti, η performer που γνωρίσαμε πριν λίγα χρόνια μέσα από το συγκρότημα των Otherview, αναμένεται να εντυπωσιάσει τους 3500 θεατές που θα γεμίσουν την Ahoy Arena του Ρότερνταμ της Ολλανδίας.

Έχοντας στο πλευρό της την έμπειρη ομάδα της Panik Records, η Έλενα Τσαγκρινού έχει αναλάβει να εκπροσωπήσει την Κύπρο με το αμφιλεγόμενο "El Diablo” που έγραψαν οι Jimmy Joker, Laurell Barker, Oxa και Thomas Stengaard. Το τραγούδι προκάλεσε έντονες αντιδράσεις λόγω των στίχων του και έφερε το ΡΙΚ αντιμέτωπο με τους συντηρητικούς θεατές της Κυπριακής Τηλεόρασης, παρόλα αυτά δείχνει να ενθουσιάζει τους φανατικούς της φετινής διοργάνωσης χαρακτηρίζοντάς την ως μία από τις πιο δυνατές συμμετοχές της χρονιάς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ