Follow us

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου | Σπάνια πλάνα από το πολυτελές σπίτι της

Αγνώριστη με πολύ κοντά μαλλιά ποζάρει στο αρχοντικό σαλόνι της.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου Instagram Ζήνα Κουτσελίνη

Το νέο βιβλίο της Ζήνας Κουτσελίνη με τίτλο "Μία σελίδα την ημέρα" επέλεξε να διαβάσει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου, υποστηρίζοντας την καινούρια συγγραφική προσπάθεια της φίλης της και παρουσιάστριας. Μάλιστα, φαίνεται πως απόλαυσε ιδιαίτερη την ανάγνωσή του, εκφράζοντας την άποψή της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Να αναφέρουμε ότι δεν δημοσιεύει καθόλου συχνά φωτογραφίες στο προφίλ της, καθώς είχε να κάνει κάποια ανάρτηση από το 2019, γεγονός που αποδεικνύει και πόσο καλή επίγευση της άφησε η αναγνωστική της εμπειρία.

Εμφανώς ανανεωμένη και διατηρώντας το à la garçonne κούρεμα με το οποίο την πρωτοείδαμε ακριβώς έναν χρόνο πριν, η πρώην αεροσυνοδός μάλλον βρήκε αυτό που αναζητούσε στον δυναμισμό των κοντών μαλλιών.

"Καλοτάξιδο αγαπημένη μου φίλη Ζήνα Κουτσελίνη, είναι υπέροχο δεν το χορταίνω,"Μία Σελίδα Την Ημέρα"... Αισιοδοξία στην καθημερινότητα μας!!!" έγραψε η τελευταία σύζυγος του Ανδρέα Παπανδρέου.

Η ανάρτησή της

Loading...

Παρόλο που η ίδια αρκέστηκε στη δημοσίευση μίας μόνο λήψης, η Ζήνα Κουτσελίνη μοιράστηκε περισσότερες φωτογραφίες της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου στο προφίλ της.

Σε αυτές έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε μια γεύση και από τη διακόσμηση του πολυτελούς σαλονιού της, της vintage ξύλινης τραπεζαρίας της, αλλά και του άνετου καθιστικού.

Μεγάλος γκρι καναπές με πολλά μαξιλάρια, ξύλινο πάτωμα, βάζο με πολύχρωμα λουλούδια, επιβλητικός ξύλινος καθρέφτης και κλασική τραπεζαρία με αρχοντικές πινελιές, είναι μερικές από τις λεπτομέρειες που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου | Σπάνια πλάνα από το πολυτελές σπίτι της

Ένα πιο μοντέρνο touch χαρίζει ο ακόλουθος δίχρωμος τοίχος με κάθετες ρίγες γκρι και καφέ απόχρωσης.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η αγάπη της για τα φυτά διαφαίνεται και από τις λευκές γλάστρες πίσω από τον καναπέ της, που δίνουν μια "πράσινη νότα" στο καθιστικό της.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Τέλος, εντυπωσιακός είναι και ο πολυέλαιος της τραπεζαρίας της, καθώς και το χαλί της που παραπέμπει σε εκείνα των κλασικών αρχοντικών.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Η ανάρτηση της Ζήνας Κουτσελίνη

Η παρουσιάστρια του Αλήθειες με τη Ζήνα, σημείωσε στο προφίλ της: "Η Κυρία Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου διάλεξε μια σελίδα και ξεκίνησε να διαβάζει το βιβλίο! Την ευχαριστώ! Άλλωστε είπαμε το ΠΑΣΟΚ άλλαξε τη σελίδα της ιστορίας με τον Ανδρέα! Από μικρή αφισσοκολούσα!"

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ