Follow us

Tallulah Willis | Αποκαλύπτει ότι "τιμωρούσε" τον εαυτό της που δεν έμοιαζε με την Demi Moore

Η κόρη της Demi Moore και του Bruce Willias δεν είχε πάντα την αυτοπεποίθηση που έχει σήμερα.

Tallulah Willis Splash News/Ideal Image

Η Tallulah Willis έκανε μια όμορφη ανάρτηση στο Instagram για το πώς μεγάλωσε σαν κόρη της Demi Moore και του Bruce Willis, αλλά και για το πώς ένιωθε που έμοιαζε περισσότερο με τον πατέρα της παρά με την πανέμορφη μαμά της.

Η 27χρονη κόρη των δύο ηθοποιών αποκάλυψε ότι κάποτε τιμωρούσε τον εαυτό της που δεν ήταν τόσο όμορφη όσο και η διάσημη μητέρα της: "Μου πήρε πολύ καιρό να συνειδητοποιήσω ότι η γήρανση έρχεται χωρίς να μπορείς να το ελέγξεις, ο χρόνος περνάει και το πρόσωπό σου μπορεί να αλλάξει. Τιμωρούσα για πολύ καιρό τον εαυτό μου που δεν έμοιαζα σαν τη μαμά μου κι όλοι μου έλεγαν από τότε που γεννήθηκα ότι είμαι σαν δίδυμη του μπαμπά μου. Μισούσα αυτή την ομοιότητα και πίστευα ότι αυτή η "αρρενωπότητα” ήταν ο λόγος που δεν με αγαπούσαν. Λάθος. Ήμουν και είμαι άξια και πολύτιμη σε κάθε στάδιο της ζωής μου, σε κάθε μέγεθος και με κάθε χτένισμα. Και το ίδιο κι εσύ”.

Loading...

Η Tallulah μοιράστηκε κάποια κόλπα που έχει ανακαλύψει και την βοηθούν να νιώθει καλύτερα κάθε φορά που αισθάνεται άσχημα για το σώμα της και την εξωτερική της εμφάνιση. Όπως είπε περπατάει, βγαίνει από τα social media και διαβάζει μυθιστορήματα.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ