Follow us

Ariana Grande | Ποιος είναι ο νέος της σύζυγος, Dalton Gomez

Το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μία μυστική τελετή στο σπίτι της ποπ σταρ.

Ariana Grande Splash News/Ideal Image

Η Ariana Grande παντρεύτηκε τον αρραβωνιαστικό της Dalton Gomez σε μία προσωπική τελετή στο σπίτι της ποπ σταρ στο Montecito παρουσία μόνο 20 καλεσμένων, χωρίς να πάρει κανείς είδηση για το γεγονός.

Ποιος είναι ο Dalton Gomez

Ο 25χρονος Gomez είναι μεσίτης και εργάζεται στην εταιρεία Aaron Kirman που δραστηριοποιείται στο Λος Άντζελες, ως ο μοναδικός μεσίτης που εκπροσωπεί τους αγοραστές. Ο νέος σύζυγος της Grande, o οποίος γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καλιφόρνια, έχει μεγάλη εμπειρία στο αντικείμενο ενώ μάλιστα είχε βοηθήσει στην πώληση του σπιτιού των Justin και Hailey Bieber στο Beverly Hills.

Η αρχή της σχέσης

Ύστερα από τη διάλυση του αρραβώνα της από τον Pete Davidson το 2018, η Grande αφοσιώθηκε στον εαυτό της όπως μας είχε δηλώσει και μέσω του τραγουδιού της "Thank you, next". Στις αρχές του 2020, το ζευγάρι γνωρίστηκε μέσω κοινών γνωστών και ξεκίνησε να βγαίνει κρυφά τον Ιανουάριο του 2020. Η καραντίνα τούς βρήκε μαζί στο σπίτι της Grande, κυκλοφορώντας και το τραγούδι "I'm stuck with you" με τον Justin Bieber, αποκαλύπτοντας τη σχέση της με τον Gomez στο ευρύ κοινό.

Η πρόταση γάμου

Ο Gomez έκανε πρόταση γάμου στην αγαπημένη του λίγο πριν την ημέρα των Χριστουγέννων, με τη Grande να ανακοινώνει τα νέα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αναρτώντας σχετικό φωτογραφικό υλικό. Λέγεται πως το δαχτυλίδι των αρραβώνων, το οποίο υπολογίζεται κοντά στα 350.000 δολάρια, το σχεδίασε ο ίδιος, όπως έκανε και με τις βέρες τους.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ