Follow us

Το Τέξας θα επιλέξει για κυβερνήτη τον ηθοποιό Matthew McConaughey;

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος;"

MissBloom TEAM
Matthew McConaughey

Ο ηθοποιός Matthew McConaughey φαίνεται να σκέφτεται σοβαρά να εισέλθει στην πολιτική, σύμφωνα με δημοσίευμα του "Politico", το οποίο αναφέρει ότι "το αστέρι του Dallas Buyer's Club" έχει "κάνει επαφές με σημαντικούς ανθρώπους στους πολιτικούς κύκλους του Τέξας" καθώς σκέφτεται την εκλογή του ως Κυβερνήτης.

Ο Matthew McConaughey, 51 ετών, γεννήθηκε στο Ουβάλντε του Τέξας και ζει στο Όστιν, στην πρωτεύουσα της πολιτείας, με τη γυναίκα και τα παιδιά του. Πέρυσι κυκλοφόρησε μια αυτοβιογραφία του: "Ο οδηγός της ζωής του Matthew McConaughey" και τον Μάρτιο σε εμφάνισή του στο "Crime Stoppers" με την Rania Mankarious, αποκάλυψε ότι "σκέφτεται σοβαρά" να κατέβει στις εκλογές για το αξίωμα του κυβερνήτη του Τέξας.

"Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ποιος είναι ο ηγετικός μου ρόλος; Πιστεύω ότι έχω πράγματα να διδάξω και να μοιραστώ, άρα ποιος είναι ο ρόλος μου; Ποιος είναι ο δρόμος στο επόμενο κεφάλαιο της ζωής μου στο οποίο θα μπω;" είπε ο ηθοποιός.

Ο στρατηγός της Ρεπουμπλικανικής στρατηγικής με έδρα το Όστιν, είπε στο Politico, σχετικά με τις επαφές του Matthew McConaughey: "είναι έκπληκτος, που οι άνθρωποι δεν τον παίρνουν πιο σοβαρά. Η διασημότητα σε αυτή τη χώρα μετράει πολύ... Δεν είναι σαν κάποιο άγνωστο ηθοποιό ή ότι δεν αρέσει. Έχει μια γοητεία".

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ