Follow us

Jennifer Love Hewitt | Είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τα νέα της εγκυμοσύνης της με μια φωτογραφία στο instagram.

Jennifer Love Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Love Hewitt ανακοίνωσε ότι είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο Instagram. Η ηθοποιός έδειξε το θετικό τέστ εγκυμοσύνης με μια έκφραση θαυμασμού, γράφοντας στη λεζάντα "έχουμε ακόμα ένα στο δρόμο. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που μπορώ επιτέλους να το μοιραστώ μαζί σας".

Η Hewitt έχει ακόμα δύο παιδιά με τον σύζυγό της Brian Hallisay, τον 5χρονο Atticus James και την 7χρονη Autmn James και όπως είχε δηλώσει σε παλιότερη συνέντευξή της στο People "έχω μεγαλώσει δύο πολύ ξεχωριστά παιδιά που θα γίνουν καταπληκτικά πρότυπα".

Το ζευγάρι δεν είχε προγραμματίσει την εγκυμοσύνη όμως τους εξέπληξε θετικά και όπως δηλώνει η 42χρονη ηθοποιός "πάντα ήμασταν ανοιχτοί στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού αλλά σίγουρα δεν περιμέναμε ότι θα ήταν αυτή τη στιγμή στον τρελό χρόνο που πέρασε όλος ο κόσμος" ενώ τόνισε ότι η Τρίτη εγκυμοσύνη της ήταν "ένα ευχάριστο και όμορφο δώρο σε αυτή την περίοδο να μπορέσω να τα κάνω όλα αυτά με ακόμα ένα μικρό ανθρωπάκι".

Τα παιδιά της, όπως λέει η ηθοποιός, ενθουσιάστηκαν με τα νέα ενώ ο γιος της είχε υποψιαστεί ότι η μαμά του είναι έγκυος πριν καν εκείνη το μάθει: "Ένα βράδυ τα παιδιά μου κι εγώ ήμασταν στο κρεβάτι και βλέπαμε τηλεόραση και ξεκίνησε μια διαφήμιση για τεστ εγκυμοσύνης. Ο γιος μου από το πουθενά μου λέει ‘μαμά πρέπει να παραγγείλεις ένα τέτοιο σε περίπτωση που έχεις ένα μωρό στην κοιλιά σου. Κι απλά σκέφτηκα ‘μα πόσο αγενής, απλά έφαγα ένα μεγάλο δείπνο’. Μου κόλλησε και μου ζητούσαν αδελφάκι εδώ και ένα χρόνο. Δεν είχαμε ξεγράψει την ιδέα αλλά δεν ήταν κάτι που σκεφτόμασταν σοβαρά".

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ