Follow us

Σάκης Κατσούλης | Ο θείος του απαντά στη μητέρα της Μαριαλένας

"Αυτά που είπε είναι πολύ βαριά".

MissBloom TEAM
Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Σάκης Κατσούλης Glomex

Δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που η μητέρα της Μαριαλένας Ρουμελιώτη σε συνέντευξή της έκανε μερικές σκληρές δηλώσεις κατά του Σάκη Κατσούλη. Μεταξύ άλλων, είχε ισχυριστεί ότι ο 30χρονος μπήκε στο Survivor για να καταστρέψει την κόρη της δεύτερη φορά.

Έτσι, η εκπομπή του Open "Ευτυχείτε” επικοινώνησε με τον θείο του Σάκη Κατσούλη, Στέλιο, που έδωσε τη δική του απάντηση υπερασπιζόμενος το ήθος του ανιψιού του.

"Ο φόβος των άλλων παικτών δυστυχώς τον έβγαλε στη σέντρα. Μέσα στο παιχνίδι βλέπω ότι υπάρχει μια πολύ καλή επαφή και χημεία με τη Μαριαλένα που πρέπει να την είχαν και πριν. Αυτά που είπε η μητέρα της ότι ο Σάκης μπήκε στο παιχνίδι για να την καταστρέψει δεύτερη φορά είναι πολύ βαριά. Δε νομίζω ότι ο καθένας μπορεί να λέει ότι μπαίνει κάποιος για να κάνει ζημιά. Σέβομαι τις φοβίες της, την αγωνία της αλλά δεν ισχύει αυτό που είπε. Δεν είναι τέτοιο άτομο και δεν έχει μεγαλώσει έτσι. Απ΄όσο ξέρω υπήρχε ένας χωρισμός… Ο Σάκης δεν είναι το παιδί που θα πήγαινε εκεί για να βλάψει τη Μαριαλένα” είπε ο Στέλιος Κατσούλης.

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ