Follow us

Survivor | Ο Νίκος Μπάρτζης στην πρώτη του συνέντευξη μετά την οικειοθελή αποχώρηση

"Αν παρέμενα στο παιχνίδι δεν θα μπορούσα να κάνω με κανέναν παρέα" λέει ξεκάθαρα ο Νίκος Μπάρτζης.

Νίκος Μπάρτζης SKAI

Ο Νίκος Μπάρτζης αποφάσισε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το Survivor μετά και από τους τραυματισμούς του στα γόνατα. Μάλιστα το μεσημέρι της Τετάρτης προβλήθηκε από το "Love It” η πρώτη του συνέντευξη.

Αρχικά είπε για τον τραυματισμό του: "Καλά είμαι, πονάνε λίγο τα πόδια αλλά θα φτιάξουν όλα. Χτύπησα το ένα πόδι σε ένα αγώνισμα στην παραλία. Όταν πήγα στον γιατρό και το είδα να πρήζεται ήταν πρώτη φορά που έκλαψα στο παιχνίδι. Το άλλο πόδι τραυματίστηκε επειδή έβαζα παραπάνω βάρος".

Και συνέχισε λέγοντας: "Σκεφτόμουν όλα αυτά που είχα περάσει και έλεγα κρίμα τώρα που έφτασα σε αυτό το σημείο. Μετά χτύπησα και στο άλλο πόδι και στο τελευταίο αγώνισμα που έπαιξα, δεν άντεξα. Εισιτήριο και Ελλάδα. Η παραγωγή με άφηνε να μείνω στο παιχνίδι και να ξεκουραστώ. Δεν επρόκειτο να το κάνω αυτό. Η μόνη που με ρώταγε για τα πόδια μου ήταν η Ελένη".

Για τον James, είπε: "Κόλλησα με τον Τζέιμς γιατί από την αρχή λέγαμε τα πράγματα όπως ήταν. Δεν λέγαμε καμία κακία. Ήμασταν αληθινοί. Δεν περίμενα ότι θα αποχωρήσει. Αν δεν είχα τον τραυματισμό θα μπορούσα να του μιλήσω και να του πω να μείνουμε. Με την αποχώρησή του έπεσα λίγο γιατί δεν θα είχα κάποιον να με κρατάει. Ήμασταν 150 ημέρες μαζί. Τον έχω σαν αδελφό, σαν οικογένεια. Έχουμε περάσει πείνα. Το μεγαλύτερο έπαθλο το έχω κερδίσει. Στην ουσία είναι ο Τζέιμς και η Άμι. Έκανα δύο πολύ καλούς φίλους".

Για το αν έμενε στο παιχνίδι, είπε: "Αν παρέμενα στο παιχνίδι δε θα μπορούσα να κάνω παρέα με κανέναν. Το πιο αληθινό παιδί από όσα είναι μέσα είναι η Ελένη. Τις πρώτες μέρες έβλεπε πως όλοι on camera άλλαζαν. Ο James γύριζε τη φράντζα του από την άλλη και έλεγαν πως είχε στρατηγική. Πιο ξεροκέφαλος από εμένα δεν υπάρχει Έλεγαν πως ο James με χειρίζεται και γέλαγα. Αυτό το ξεκίνησαν η Μαριαλένα με τον Σάκη".

Για το αν υπήρξε κάτι ερωτικό με την Άννα Μαρία Βέλλη, είπε: "Είναι αστείο. Σε αυτό το παιχνίδι να δεις κάποιον ερωτικά δεν γίνεται. Εδώ μέσα ούτε στον στρατό, αντικούκου. Όπως μίλαγα με τον Τζέιμς μίλαγα με την Άννα Μαρία, πηγαίναμε μαζί τουαλέτα. Εγώ κοιμόμουν δίπλα με τη Μαριαλένα. Όταν ήρθε η Άμι κόλλησε με τη Μαριαλένα και ουσιαστικά άνοιξα χώρο και μπήκε να κοιμάται με τη Μαριαλένα. Μου αρέσει να μου κάνεις μασάζ στα χέρια, έβαζα και τον Τζέιμς. Η Άννα Μαρία μας έλεγε για το αγόρι της ότι ξέρει ποια είναι και της έχει εμπιστοσύνη".

Δες όλο το video στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ