Follow us

Παντρεύτηκαν κρυφά ο Orlando Bloom και η Katy Perry;

Η συνέντευξη που έκανε τους φανς να πιστεύουν πως το διάσημο ζευγάρι παντρεύτηκε υπό άκρα μυστικότητα.

Katy Perry & Orlando Bloom Splash News/Ideal Image

Όπως όλα τα ζευγάρια του κορονοϊού που αναγκάστηκαν να αναβάλλουν τον γάμο τους, έτσι και ο Orlando Bloom και η Katy Perry χρειάστηκε να αλλάξουν δύο φορές την ημερομηνία της τελετής, με αποτέλεσμα να μην καταφέρουν να ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου. Ή μήπως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι ακριβώς;

Τις φήμες για ενδεχόμενο γάμο, φούντωσε η εμφάνιση της σούπερ σταρ και κριτή του American Idol τον περασμένο Μάρτιο, φορώντας μία χρυσή βέρα στον παράμεσό της, με τους φανς να είναι σίγουροι πως το ζευγάρι παντρεύτηκε κρυφά. Από την άλλη, η συνέντευξη του Bobby Bones, συνεργάτη της Perry στο σόου τραγουδιού, έρχεται να ρίξει παραπάνω λάδι στη φωτιά, με τον ίδιο να κάνει λόγο για τον μυστικό γάμο της Perry με τον Bloom.

Πιο συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός παραγωγός αναφέρθηκε στο διάσημο ζευγάρι, λες και ήταν ήδη παντρεμένο, υποστηρίζοντας πως ήταν ένας μικρός γάμος γι' αυτό κιόλας δεν έλαβε πρόσκληση.

Loading...

Ο Orlando Bloom έκανε πρόταση γάμου στην Katy Perry τον Φεβρουάριο του 2019, ύστερα από τον σύντομο χωρισμό τους, με την πρόθεση να παντρευτούν τον Δεκέμβριο του ίδιου χρόνου. Δυστυχώς ο κορονοϊός τούς άλλαξε τα σχέδια, αναβάλλοντας την τελετή δύο φορές. Το ζευγάρι μέσα στο 2020 καλωσόρισε την κόρη τους, την - 8 μηνών σήμερα - Daisy Dove, με την οποία παρά το απαιτητικό τους πρόγραμμα, οι δύο σταρς προσπαθούν να περνούν ποιοτικό χρόνο.

Μέχρι τώρα δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από το ίδιο το ζευγάρι, ούτε οι εκπρόσωποί τους έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ