Follow us

Angelina Jolie | Ποια διάσημη ηθοποιός βρίσκεται στο πλευρό της τη δύσκολη περίοδο που βιώνει

Οι δύο ηθοποιοί έχουν έρθει πολύ κοντά λόγω των παιδιών τους.

Angelina Jolie Splash News/Ideal Image

Η δικαστική διαμάχη των Brad Pitt και Angelina Jolie βρίσκεται ακόμα σε εξέλιξη αφού οι δύο πρώην σύντροφοι δεν μπορούν να βρουν μία μέση λύση για την κηδεμονία των παιδιών τους, όπως και για την περιουσία που απέκτησαν μετά τον γάμο.

Η Jolie κατηγόρησε τον Pitt για βίαιη συμπεριφορά απέναντι στα παιδιά του, δεσμευόμενη να παρέχει τα απαραίτητα στοιχεία στο δικαστήριο για να πιστοποιήσει τα λεγόμενά της, προκειμένου να διεκδικήσει την αποκλειστική κηδεμονία των ανήλικων τέκνων της.

Στο πλευρό της, λοιπόν, βρίσκεται ένα γκρουπ επιστήθιων φίλων που τη βοηθούν να ξεπεράσει τη δύσκολη αυτή περίοδο που βιώνει. Σύμφωνα με το Us Weekly, η Jolie έχει συσπειρώσει γύρω της ένα στενό γκρουπ υποστήριξης, μέσα στο οποίο βρίσκονται γνωστά ονόματα της σόουμπιζ, όπως ο αδερφός της James, αλλά και η πρωταγωνίστρια του "Grey's Anatomy", Ellen Pompeo.

Loading...

Οι δύο ηθοποιοί ήρθαν πιο κοντά λόγω της σχέσης των παιδιών τους, αφού η μεγαλύτερη κόρη της Pompeo είναι φίλη με τη μικρότερη κόρη της Jolie. Η τηλεοπτική Meredith Grey είναι παντρεμένη με τον Chris Ivery από το 2007 και έχουν αποκτήσει 3 παιδιά.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ