Follow us

James Καφετζής & Άννα Μαρία Βέλλη κάνουν μαζί διακοπές, η Έλενα Παπαρίζου σε εμφάνιση- έκπληξη στον ημιτελικό της Eurovision & όλα τα νέα

Γιώργος Αρσενάκος: "Το κρατικό κανάλι δεν ήθελε την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision", η σπάνια φωτογραφία του Αθερίδη με τον εγγονό του & Καπουτζίδης- Κοζάκου συγκίνησαν μιλώντας για την πυρκαγιά στην Κορινθία & τον θάνατο του Αγάθωνα.

yupi

H Έλενα Παπαρίζου σε εμφάνιση- έκπληξη στον ημιτελικό της Eurovision! Επιστροφή 15 χρόνια μετά το "My Number One"

James Καφετζής & Άννα Μαρία Βέλλη κάνουν μαζί διακοπές, η Έλενα Παπαρίζου σε εμφάνιση- έκπληξη στον ημιτελικό της Eurovision & όλα τα νέα

Δεκαπέντε χρόνια μετά την επική εμφάνισή της στην Eurovision με το "My Number One", η Έλενα Παπαρίζου έκανε μια εμφάνιση έκπληξη στον β' ημιτελικό της φετινής διοργάνωσης.

Η διάσημη Ελληνίδα τραγουδίστρια, πιο εντυπωσιακή από ποτέ, συνομίλησε με την παρουσιάστρια της βραδιάς και έδωσε μία μικρή γεύση από όσα θα δούμε στον τελικό του Σαββάτου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιώργος Αρσενάκος: "Το κρατικό κανάλι δεν ήθελε την Ελένη Φουρέιρα στη Eurovision"

φουρειρα

Τι συνέβη και ποτέ δεν είδαμε την Ελένη Φουρέιρα να εκπροσωπεί την Ελλάδα στον διαγωνισμό της Eurovision;

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης ο Γιώργος Αρσενάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους ενώ η διάσημη pop star προσπάθησε αρκετές φορές να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην Eurovision , δεν τα κατάφερε ποτέ.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Θοδωρής Αθερίδης σε παιχνίδια με τον εγγονό του

Θοδωρής Αθερίδης

Ο Θοδωρής Αθερίδης δεν μπορεί να κρύψει την αδυναμία που έχει στον εγγονό του, γιο της κόρης του Φωτεινής με τον Κωνσταντίνο Μαγκλάρα..

Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία με τον εγγονό του που παίζουν μπρα ντε φερ, με τον μικρό να γελάει και τον παππού να χαίρεται.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

James Καφετζής & Άννα Μαρία Βέλλη | Οι αναρτήσεις στα social media που έγιναν viral

Καφετζής, Βέλλη

Συνεχίζει τις διακοπές της στη Ρόδο η Άννα Μαρία Βέλλη, παρέα φυσικά με τον καλό της φίλο και πρώην συμπαίκτη της στο Survivor, James Καφετζή και οι δυο τους δεν σταματούν να αναρτούν στιγμές της καθημερινότητάς τους.

Αφού επιδόθηκαν σε θαλάσσια σπορ στις θάλασσες του νησιού, αυτή τη φορά ο James Καφετζής και η Άννα Μαρία Βέλλη απόλαυσαν μια βόλτα με το κάμπριο αυτοκίνητο του James και δεν έλειψαν φυσικά οι απαραίτητες φωτογραφίες.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Eurovision | Συγκίνησαν Καπουτζίδης- Κοζάκου μιλώντας για την πυρκαγιά στην Κορινθία & τον θάνατο του Αγάθωνα

Γιώργος Καπουτζίδης

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και η Μαρία Κοζάκου ξεκίνησαν την παρουσίαση του β' ημιτελικού της 65ης Eurovision με τον πλέον υποδειγματικό τρόπο.

Αναλογιζόμενοι τις δύσκολες στιγμές που περνούν οι κάτοικοι στην Κορινθία που έχει ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά από το βράδυ της Τετάρτης, έστειλαν μήνυμα συμπαράστασης για τη δύσκολη αυτή νύχτα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ