Follow us

Meghan & Harry | Η νέα ταινία για τη ζωή τους και το αποτυχημένο casting

Το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime κυκλοφόρησε τις νέες φωτογραφίες της ταινίας, που δεν έλαβαν ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό.

Meghan & Harry Splash News/Ideal Image

Με αφορμή την 3η επέτειο γάμου της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, το τηλεοπτικό δίκτυο Lifetime ανακοίνωσε την κυκλοφορία της νέας ταινίας, της 3ης σε σειρά, που επικεντρώνεται στο love story του βασιλικού ζευγαριού, όμως το εγχείρημα αυτή τη φορά δεν έλαβε ψήφο εμπιστοσύνης από το κοινό.

Πρίγκιπας Harry – Meghan Markle | Η βασίλισσα επέλεξε να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της Βεατρίκης στην επέτειο του γάμου τους

Η ταινία με τίτλο "Harry & Meghan: Escaping the Palace" θα ακολουθήσει τα γεγονότα από τη στιγμή που ο δούκας και η δούκισσα του Sussex αποφάσισαν πως θέλουν να αποχωρίσουν από τη βασιλική ζωή στο Ηνωμένο Βασίλειο, εξερευνώντας τους λόγους που τους οδήγησαν σε αυτή τη δραστική κίνηση.

Και μπορεί το πρότζεκτ να κέντριζε το ενδιαφέρον εκείνων που λατρεύουν τη βασιλική οικογένεια της Αγγλίας, η επιλογή, όμως, των ηθοποιών που θα υποδυθούν τη Meghan Markle και τον πρίγκιπα Harry αποδείχθηκε καταστροφή.

Πολλοί ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν τη λάθος διανομή αφού οι δύο ηθοποιοί, Jordan Dean και Sydney Morton, δε μοιάζουν καθόλου με το ζευγάρι. Συγκεκριμένα ένας χρήστης του twitter έγραψε: "Τουλάχιστον πέτυχαν το χρώμα των μαλλιών τους", ενώ κάποιος άλλος είπε περιπαικτικά "θα πρέπει να αστειεύεστε".

H ταινία, που ξεκίνησε τα γυρίσματα αυτή την εβδομάδα και πρόκειται να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2021, δεν έκανε σαφές αν στην πλοκή θα συμπεριληφθεί και η συνέντευξη του ζευγαριού στην Oprah Winfrey.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ