Follow us

"Γιατί μιλάς τόσο αργά;" | Η Κάτια Ζυγούλη απαντά στις πιο άβολες ερωτήσεις των θαυμαστών της

Η πανέμορφη Κάτια απάντησε με ειλικρίνεια και χιούμορ σε όλες τις ερωτήσεις.

Κάτια Ζυγούλη, Σάκης Ρουβάς NDP

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές Ελληνίδες, με τεράστια καριέρα στον χώρο του μόντελινγκ και εξίσου πετυχημένη πορεία στην τηλεόραση, μιας και έχει καταπιαστεί με την παρουσίαση αλλά και την υποκριτική. Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία μαζί με τον Σάκη Ρουβά αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και τέσσερα υπέροχα παιδιά.

Ο λόγος για την Κάτια Ζυγούλη, η οποία μαζί με τον Σάκη Ρουβά αποτελούν ένα από τα πιο όμορφα και αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ, έχοντας μάλιστα αποκτήσει και τέσσερα υπέροχα παιδιά.

Η Κάτια ήταν ανέκαθεν μία πολύ χαλαρή και κουλ προσωπικότητα η οποία δεν διστάζει να είναι ειλικρινής και ευθύς με τους θαυμαστές της. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο τους προκάλεσε να της κάνουν τις πιο δύσκολες, αστείες και αμήχανες ερωτήσεις που μπόρεσαν να σκεφτούν.

Κάποιες ήταν πράγματι αστείες, κάποιες άβολες και κάποιες περίεργες. Από το αν έχει κάνει μπότοξ, αν πήρε κιλά στην καραντίνα, μέχρι τη σχέση της με την πεθερά της. Η Κάτια απάντησε σε όλα δίχως φόβο αλλά με πολύ πάθος. Και ήταν όπως πάντα απολαυστική.

Πηγή: WomanToc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ