Follow us

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου | Η έντονη διαφωνία τους για τη συνεπιμέλεια

Το ζευγάρι διαφωνεί στον αέρα της εκπομπής του.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου NDP

Έντονη ήταν η διαφωνία ανάμεσα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη σύντροφό του, Νάνσυ Αντωνίου αναφορικά με ένα θέμα της πολιτικής-κοινωνικής επικαιρότητας, αυτό της συνεπιμέλειας. Το ζευγάρι που συνεργάζεται και στο ραδιόφωνο, εξέφρασε τη διαφωνία αυτή στον αέρα της εκπομπής του, με τον καθένα να διατυπώνει τη δική του άποψη.

Πιο συγκεκριμένα, η συνεπιμέλεια, η οποία πέρασε από τη Βουλή, βρίσκει σύμφωνο τον παρουσιαστή, αλλά η δημοσιογράφος διατηρεί τις επιφυλλάξεις της και έχει κάποιες αντιρρήσεις.

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου | Δες πλάνα από το σπίτι του ζευγαριού

"Η συνεπιμέλεια πέρασε με 156 ψήφους υπέρ και 20 κατά. Ζω για να μάθω ποιοι είναι οι 20 κατά” ξεκίνησε λέγοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με τη Νάνσυ Αντωνίου να απαντά: "Θεωρώ ότι ο καθένας πρέπει να έχει την άποψή του”.

"Μα δεν μπορεί 200.000 άνδρες να μη μπορούν να δουν τα παιδιά τους εδώ και 15 χρόνια. Θα έπρεπε να χειροκροτήσετε τώρα γι’ αυτό που συμβαίνει” απάντησε ο παρουσιαστής, με εκείνη να ισχυρίζεται "Θα χειροκροτήσω όταν το κράτος θα μπει στη διαδικασία να ελέγχει σωστά όλες τις υποθέσεις. Εμένα η λέξη απλά συνεπιμέλεια δεν μου λέει κάτι, επειδή τα έχω ζήσει πάρα πολύ αυτά τα πράγματα, λέω ότι η λέξη από μόνη της δεν λέει κάτι. Αυτή είναι γνώμη μου”.

Σε πιο έντονο ύφος, ο παροσυαστής συνέχισε "Τι λέτε τώρα; Έχετε καταλάβει ότι άνθρωποι δεν έχουν δει τα παιδιά τους 7-8 χρόνια; Δεν σου έχει συμβεί. Αυτό που λέει η Νάνσυ είναι θεωρητικό. Εννοείται ότι πρέπει να ελέγξουν ποιος είναι και τι είναι. Αυτά είναι δεδομένα. Δεδομένο δεν ήταν αυτό που θα έπρεπε να είναι, ότι ο πατέρας να μπορεί να δει το παιδί του με το νόμο, όπως το βλέπει και η μάνα. Συνεπιμέλεια σημαίνει να έχεις τον ίδιο χρόνο, μην πετάγεσαι και λες ό,τι να ναι. Υπάρχουν άνθρωποι που δεν είδαν τα παιδιά τους. Πήγαιναν δικαστικά να δουν τα παιδιά τους και δεν τους τα κατέβαζαν”.

Δες περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο από το "Πρωινό":

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ