Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Σούπερ αδυνατισμένη ποζάρει με μαγιό

Η φωτογραφία με μπικίνι μετά την απώλεια 9 κιλών.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου λατρεύει τη θάλασσα και τις εξορμήσεις στην παραλία το έχεις μάλλον καταλάβει, αφού και η ίδια δηλώνει επισήμως "summer girl" στο bio της στο Instagram. Η 33χρονη παρουσιάστρια ή αλλιώς Queen Dina, δεδομένων των υψηλών θερμοκρασιών των προηγούμενων ημερών, δεν έχασε χρόνο και έκανε ήδη το πρώτο της μπάνιο.

Φορώντας ένα μοβ μπικίνι, πήγε σε παραλία της Βουλιαγμένης από όπου και πόζαρε χαμογελαστή για λογαριασμό του προφίλ της στο Instagram. Με αξιοζήλευτη σιλουέτα, η υγιεινή διατροφή και η γυμναστική που ακολουθεί είναι εμφανείς στο σώμα της που έκλεψε ομολογουμένως τις εντυπώσεις.

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου | Σούπερ αδυνατισμένη ποζάρει με μαγιό

Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες.

Να σου θυμίσουμε ότι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου το τελευταίο διάστημα έχασε εννέα κιλά, με την ίδια να εξομολογείται στο περιοδικό "Εγώ", όταν ρωτήθηκε πώς τα κατάφερε "H αλλαγή ήρθε μέρα με την ημέρα. Βλέπεις το σώμα σου να καλυτερεύει μέρα με την ημέρα. Δε με βοήθησε κανείς όλο αυτό το διάστημα. Η αλήθεια είναι ότι τώρα συμβουλεύτηκα κάποιον διατροφολόγο για μια τελική σμίλευση.

Το σημαντικό είναι ότι έχω χάσει κιλά τρώγοντας. Δεν έχω χάσει μυϊκή μάζα, έχω καταφέρει απώλεια λίπους. Όλα αυτά τα χρόνια με τις δίαιτες που έχω λάβει, με τους διατροφολόγους που έχω συναναστραφεί, κάθισα και έφτιαξα το ιδανικό πρόγραμμα για μένα. Αυτό που θέλω σίγουρα να μεταφέρω στις γυναίκες είναι ότι όλα αυτά έγιναν σταδιακά, σε βάθος χρόνου και δε χρειάζονται ακρότητες. Θέλει ισορροπία".