Follow us

Μαρία Ηλιάκη | Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

Μαρία Ηλιάκη

Τις μέρες αντίστροφα μετράει πια η Μαρία Ηλιάκη, που σε λίγες μόλις ημέρες θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί. Η παρουσιάστρια και ο Στέλιος Μανουσάκης ανυπομονούν να γίνουν γονείς, με την ίδια να μοιράζεται αρκετές λεπτομέρειες για την εγκυμοσύνη της μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram.

Σε πρόσφατο story λοιπόν την ακούμε να αποκαλύπτει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε σχετικά με τη διατροφή όλη αυτή την περίοδο, αλλά και τα κιλά που έχει πάρει.

Μαρία Ηλιάκη - Στέλιος Μανουσάκης | Φωτογραφίζονται αγκαλιά λίγο πριν γίνουν γονείς

"Έχω περάσει πολύ δύσκολα σε ό,τι αφορά το φαγητό καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου, δηλαδή πάρα πολλούς εμετούς, πάρα πολλές καούρες, μπορώ να φάω πολύ λίγα πράγματα. Μόνο υδατάνθρακα λίγο, δηλαδή ψωμάκια, μακαρονάκια, ρύζι, πατάτα βραστή ή βραστό λαχανικό. Τέτοια πράγματα μπορώ να φάω. Το ψωμί και το τυρί είναι τα μόνα πράγματα που μου ηρεμούσαν το στομάχι και όπως καταλαβαίνετε έχω πάρει κάποια κιλά.

Γύρω στα 14. Θα μπορούσα να είχα πάρει και παραπάνω, αλλά ευτυχώς ο οργανισμός μου και το σώμα μου λόγω της προετοιμασίας που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια στην ομοιόσταση, αντιδρά πολύ σωστά. Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις να τρως, βοηθάει πολύ και στην εγκυμοσύνη".

Μαρία Ηλιάκη | Αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ