Follow us

Στεφανία Λυμπερακάκη | Το μήνυμα στήριξης του πρώην συντρόφου της λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Λίγες εβδομάδες μετά τον χωρισμό τους.

STEFANIA Instagram

Στον μεγάλο τελικό της Eurovision προκρίθηκε η Στεφανία Λυμπερακάκη το βράδυ της Πέμπτης (20/5) με το τραγούδι "Last Dance". Ανάμεσα στα πολλά μηνύματα υποστήριξης που έλαβε η 18χρονη εκπρόσωπος της χώρας μας μάλιστα ήταν και αυτό του πρώην συντρόφου της, James Heuvelmans.

Η νεαρή τραγουδίστρια διατηρούσε σχέση μαζί του επί 2,5 χρόνια και χώρισαν κάτω από τις καλύτερες συνθήκες, με την ίδια να το ανακοινώνει μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram. "Μετά από 2,5 χρόνια τώρα επιλέγουμε να τραβήξει ο καθένας τον δρόμο του. Χωρίς καμία αμφιβολία, είσαι το πιο καταπληκτικό άτομο. Με βοήθησες και με υποστήριξες όσο κανείς. Θέλω να σε ευχαριστήσω για τα πιο όμορφα 2,5 χρόνια της ζωής μου. Τα απόλαυσα τόσο πολύ μαζί σου. Ο τρόπος που με έκανες να νιώθω ήταν υπέροχος. Θα σε αγαπάω για πάντα και θα σε υποστηρίζω σε όλα. Και ναι, είμαστε ακόμα φίλοι". είχε γράψει.

Τα ίδια συναισθήματα φαίνεται πως τρέφει και ο Ολλανδός τραγουδιστής για εκείνη, για αυτό και δεν έχασε την ευκαιρία να την υποστηρίξει ,έσα από τον λογαριασμό του στο Instagram στην τόσο σημαντική για εκείνη στιγμή.

Δες το story του

Στεφανία Λυμπερακάκη | Το μήνυμα στήριξης του πρώην συντρόφου της λίγο πριν τον τελικό της Eurovision

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ