Follow us

Το εντυπωσιακό makeover της Βίκυς Κάβουρα

Πιο όμορφη και ανανεωμένη από ποτέ η ηθοποιός.

Βίκυ Κάβουρα NDP

Στην εκπομπή Super Makeover της Δούκισσας Νομικού βρέθηκε η Βίκυ Κάβουρα, η οποία αφέθηκε στα χέρια των experts του show προκειμένου να κάνει τη δική της "μεταμόρφωση" και να ανανεωθεί στο πλαίσιο μιας μοναδικής εμπειρίας.

Παρόλο που η εντυπωσιακή ηθοποιός δεν είχε ανάγκη για κάποιο makeover, κατάφερε με τη βοήθεια των ειδικών να αναδείξει ακόμη περισσότερο τις τέλειες αναλογίες της και τα όμορφα χαρακτηριστικά της. Μάλιστα, δεδομένου ότι έχει τη δική της σειρά μαγιό, ήταν η ιδανική ευκαιρία να δούμε κομψούς τρόπους με τους οποίους μπορούμε να φορέσουμε το αγαπημένο μας beachwear και εκτός παραλίας, πλήρως προσαρμοσμένα και σε chic βραδινά outfits.

Για τη γιορτή της με αγάπη | Η φωτογραφία που μοιράστηκε η εορτάζουσα Ελένη Μενεγάκη

Το αποτέλεσμα φάνηκε να της αρέσει πάρα πολύ, αφήνοντας άναυδους τόσο τη Δούκισσα Νομικού όσο και τους ίδιους τους experts. Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Τουτουνζής, η Σοφία Νομικού και η Έλενα Παπασταύρου ανέλαβαν το Super Makeover της Βίκυς Κάβουρα, "φέρνοντας το καλοκαίρι ακόμη πιο κοντά" όπως χαρακτηριστικά είπε η οικοδέσποινα του show. Με κομψό updo και νέες ροζ ανταύγειες στα μαλλιά, πολύ θηλυκό μακιγιάζ με έντονο βλέμμα και juicy χείλη, εντυπωσίασε φορώντας ολόσωμο μπεζ μαγιό της συλλογής της, λευκή στενή φούστα και ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Πάρε μια γεύση από τα βίντεο που ακολουθούν

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ