Follow us

Βέφα Αλεξιάδου | Συγκινεί το μήνυμα στην εγγονή της που έγινε 18 ετών

"Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για 'σένα".

Βέφα Αλεξιάδου Facebook

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε στον λογαριασμό της στο Facebook η Βέφα Αλεξιάδου, αγγίζοντας την καρδιά των διαδικτυακών της φίλων. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή τηλεοπτική μαγείρισσα που μερικά χρόνια πριν "έχασε" μέσα σε λίγους μήνες και τις δυο της κόρες, Αλεξία και Άντζι, δημοσίευσε μια φωτογραφία με την εγγονή της.

Αυτό είναι το όνομα του Κικίλια Junior - Πότε και πού θα γίνει η βάφτιση

Πρόκειται για τη συνονόματή της 18χρονη κοπέλα, κόρη της Αλεξίας Αλεξιάδου, η οποία φέτος ενηλικιώθηκε και πλέον ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. Έτσι, η περήφανη γιαγιά Βέφα ανέβασε ένα παλαιότερο κοινό τους στιγμιότυπο από ένα καλοκαίρι στη Χαλκιδική και της έδωσε τις πιο γλυκές ευχές της.

Δες όσα έγραψε

"ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΗΜΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΣ φίλες και φίλοι μου, να έχουμε τη χάρη των Ισαποστόλων Αγίων ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΝΗΣ. Γιορτάζει το εκκλησάκι μου στη Μόλα Καλύβα, όμως εγώ, λόγω της βιογραφίας μου που θα κυκλοφορήσει ως το τέλος του μήνα, ελπίζω!, βρίσκομαι στην Αθήνα. Στη φωτό με την εγγονή μου τη Βέφα κάποιο καλοκαίρι στη Χαλκιδική. Έκλεισε προχθές τους 18 ΜΑΙΟΥΣ της, τελείωσε το Λύκειο κι ετοιμάζεται για τις πανεπιστημιακές της σπουδές. ΑΙΕΝ ΑΡΙΣΤΕΥΕΙΝ ΓΛΥΚΙΆ ΜΟΥ ΒΕΦΟΥΛΑ. Η μανούλα σε καμαρώνει από ψηλά και προσεύχεται για σένα. Εγώ πάντα κοντά σου, όσο υπάρχω”.

Δες τη φωτογραφία τους

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ