Follow us

Damiano David | Δες την κούκλα σύντροφο του 22χρονου Ιταλού νικητή της Eurovision

Ο 22χρονος είναι αρραβωνιασμένος με την 25χρονη, εξίσου rock σύντροφό του.

Damiano David Instgram Damiano David

Σε μεγάλη νικήτρια του φετινού διαγωνισμού της Eurovision αναδείχθηκε η Ιταλία, όπως είδαμε το Σάββατο 22 Μαρτίου, δικαιώνοντας και τα στοιχήματα που την ήθελαν το απόλυτο φαβορί για την πρώτη θέση.

Το συγκρότημα Maneskin με το τραγούδι "Zitti E Buoni" ξεσήκωσε την σκηνή του "Rotterdam Ahoy" και έφερε τη νίκη στη χώρα του, αφήνοντας πίσω του τα άλλα φαβορί, όπως τη Μάλτα, την Ελβετία και τη Γαλλία. Αυτός που κέρδισε αμέσως την προσοχή των Eurofans ήταν φυσικά ο frontman της ιταλικής μπάντας, Damiano David, για τον οποίο το ευρωπαϊκό κοινό θέλει να μάθει περισσότερα.

"Μετά από τέσσερα χρόνια σχεδόν μπορούμε να το πούμε, σωστά;

Τι συμβαίνει λοιπόν στην προσωπική του ζωή; Όπως μαθαίνουμε, ο 22χρονος Ιταλός rock star, που θεωρείται sex symbol στη χώρα του, δεν είναι single. Συγκεκριμένα, εδώ και τέσσερα χρόνια στο πλευρό του βρίσκεται η Giorgia Soleri, με την οποία μάλιστα είναι αρραβωνιασμένος, όπως πρόσφατα έγινε γνωστό, μέσω ενός Instagram story του. "Μετά από τέσσερα χρόνια σχεδόν μπορούμε να το πούμε, σωστά;".

Damiano David | Δες την κούκλα σύντροφο του 22χρονου Ιταλού νικητή της Eurovision

Όπως διαβάζουμε στο Italy24news.com, το ειδύλλιό τους ξεκίνησε το 2017, όταν ο Damiano έκανε το ντεμπούτο του στο μουσικό talent show, X Factor. Ωστόσο όλον αυτόν τον καιρό δεν απασχόλησαν καθόλου τα μέσα με τη σχέση τους, με τα ιταλικά media να αναπαράγουν κατά καιρούς διάφορα πιθανά σενάρια σχετικά με το ποιος ή ποια είναι η σύντροφος του 22χρονου.

Την καρδιά του έχει λοιπόν κλέψει η 25χρονη Giorgia Soleri που όπως διαβάζουμε στην ίδια ιστοσελίδα κατάγεται από το Μιλάνο και μετακόμισε στη Ρώμη το 2020. Εργάζεται ως μοντέλο, κυρίως εσωρούχων, αλλά και ως Influencer μιας και το προφίλ της στο Instagram μετρά περισσότερους από 115 χιλιάδες ακολούθους. Ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη σε ό,τι αφορά την ισότητα των φύλων και τα δικαιώματα των γυναικών, αναρτά συχνά φωτογραφίες που σχετίζονται με τα ενδιαφέροντά της.

Συγκεντρώσαμε μερικές από τις πιο εντυπωσιακές παρακάτω

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ