Follow us

H Naomi Campbell έκλεισε τα 51 | Η τρυφερή φωτογραφία στο Instagram και οι ευχές των celebrity φίλων της

Το διάσημο μοντέλο πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε ότι έγινε μητέρα.

Naomi Campbell Splash News/Ideal Image

Τα 51 της έκλεισε η Naomi Campbell στις 22 Μαΐου και φέτος τα γενέθλιά της τη βρίσκουν με το πιο όμορφο δώρο στην αγκαλιά της: την κόρη της. Το διάσημο μοντέλο ανακοίνωσε πριν από λίγες μέρες ότι έγινε μητέρα σ' ένα κοριτσάκι και με αφορμή τα γενέθλιά της θυμήθηκε την εποχή που εκείνη ήταν βρέφος.

Συγκεκριμένα, η Naomi ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της από την εποχή που ήταν βρέφος και σχολίασε "ευλογημένη και ευγνωμονούσα" "ταγκάροντας" το όνομα της μητέρα της, Valerie Morris Campbell. Προφανώς, δεν είναι τυχαία η ανάρτηση και η αναφορά στη μαμά της, αφού κι η ίδια βιώνει αυτή τη στιγμή το υπέροχο συναίσθημα της μητρότητας.

Loading...

Στη φωτογραφία της έσπευσαν να αφήσουν μία ευχή πολλές διάσημες φίλες του μοντέλου, όπως οι Linda Evangelista, Helena Christensen, Michelle Pfeiffer, Kelly Ripa κ.ά., ενώ άλλες τις ευχήθηκαν με δημοσιεύσεις στον δικό τους λογαριασμό, όπως η στενή της φίλη από το μόντελινγκ Cindy Crawford και η Donatella Versace. Μάλιστα, τόσο το πρώην μοντέλο όσο και η Ιταλίδα σχεδιάστρια δεν παρέλειψαν στις ευχές τους να αναφερθούν στη μητρότητα. Η Crawford έγραψε "Χρόνια πολλά σ' αυτή την καλλονή και νέα μαμά. Έχεις ήδη λάβει το καλύτερο δώρο γενεθλίων", ενώ η Versace είπε "Χαρούμενα γενέθλια! Τα πρώτα σου ως μαμά! Ελπίζω να τα περάσεις όμορφα με τον μικρό σου άγγελο, σ' αγαπώ".

Loading...
Loading...

Photos: Splash / Ideal Images

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ