Follow us

Παπαχαραλάμπους, Αναστασοπούλου και Δροσάκη για Φιλιππίδη | "Όσο δεν μιλάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί"

Πέτρος Φιλιππίδης NDP

Από τον εισαγγελέα θα κληθεί μέσα στις επόμενες ημέρες ο Πέτρος Φιλιππίδης προκειμένου να δώσει, αυτή τη φορά αυτοπροσώπως, εξηγήσεις στις δικαστικές αρχές. Εκείνες με τη σειρά τους θα αποφασίσουν αν θα προφυλακιστεί ή όχι.

Πόλεμος Φιλιππίδη - Παπαχαραλάμπους: Η προφυλάκιση και το "διαζύγιο" με την Ελπίδα Νίνου

Έπειτα από την απόφαση να ασκηθεί δίωξη εις βάρος του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη για ένα βιασμό και δύο απόπειρες, ο φάκελος της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί έχει διαβιβαστεί σε τακτικό ανακριτή, που θα τον καλέσει εντός των επόμενων ημερών να απολογηθεί για τα τρία αυτά κακουργήματα.

Η πιο βαριά από τις πράξεις που του αποδίδονται, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είναι αυτή του βιασμού η οποία συνέβη το 2008 σύμφωνα με την καταγγέλλουσα. Στο πολυσέλιδο απολογητικό υπόμνημα ο Πέτρος Φιλιππίδης αρνείται κάθε κατηγορία περί βιασμού και ισχυρίζεται ότι η καταγγέλλουσα είχε εμμονή μαζί του.

Εκείνο όμως που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις είναι ότι ο ηθοποιός στο απολογητικό του υπόμνημα κάνει εκτενείς αναφορές και σε άλλες καταγγελίες που έχουν γίνει σε βάρος του, χωρίς τελικά να συμπεριληφθούν στη δικογραφία.

Συγκεκριμένα και αναφορικά με τα όσα έχουν καταγγείλει εις βάρος του οι Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, Πηνελόπη Αναστασοπούλου και Λένα Δροσάκη, ισχυρίζεται πως τίποτα δεν ισχύει. Μάλιστα, προσθέτει ότι κίνητρο των τριών ηθοποιών ήταν να τον εκδικηθούν, ενώ έκανε λόγο για ερωτική σχέση ανάμεσα σε αυτόν και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Εκείνες από την πλευρά τους έχουν επιλέξει συνειδητά να μην τοποθετηθούν, τηρώντας αυτή την περίοδο "σιγή ιχθύος"- απόφαση που έχει ληφθεί από κοινού. Σύμφωνα με τον κοντινό τους κύκλο, όπως αναφέρουν οι δημοσιογράφοι Αλεξάνδρα Κοντή και Κορύνα Μανταγάρη στην εφημερίδα Real News, η στάση αυτή αποτελεί για την ώρα την καλύτερη απάντηση στον Πέτρο Φιλιππίδη.

"Θα μιλήσουμε όταν έρθει η ώρα" και "όσο δεν απαντάμε, τόσο περισσότερο ανησυχεί" είναι τα λόγια που αναφέρουν σε δικούς τους ανθρώπους. Να αναφέρουμε ότι το ρεπορτάζ τις θέλει να ενοχλήθηκαν και να συσπειρώθηκαν ακόμα πιο πολύ μετά τη δημοσιοποίηση του ισχυρισμού του Φιλιππίδη περί ερωτικής σχέσης που διατηρούσε με την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, αποφασίζοντας να μην κάνουν καμία δήλωση και να μην δώσουν την παραμικρή απάντηση για όλα αυτά, πιστεύοντας πως σε αυτό στόχευε ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Real News, νομικές πηγές διαψεύδουν ότι η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους ετοιμαζόταν να υποβάλει μήνυση εναντίον του ηθοποιού για συκοφαντική δυσφήμηση, εξαιτίας των όσων κατέθεσε στην απολογία του σε σχέση με εκείνη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ