Follow us

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Έλενα Τσαγκρινού και τη Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την Eurovision & όλα τα νέα

Χαμός για τον Νίκο Μπάρτζη στην γενέτειρα του στην Κόρινθο, οι μεταμορφώσεις & τα highlights της βραδιάς στο YFSF All Star #10 & Ο Τάσος Τεργιάκης μιλά για την Ελένη Μενεγάκη.

Yupiii

Ο Τάσος Τεργιάκης μιλά για την Ελένη Μενεγάκη και λέει τα πράγματα με το όνομά τους

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Έλενα Τσαγκρινού και τη Στεφανία Λυμπερακάκη μετά την Eurovision & όλα τα νέα

Η Ελένη Μενεγάκη ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή και όπως είναι φυσικό αρκετοί από τους παλιούς της συνεργάτες έχουν βρεθεί στο επίκεντρο για το αν υπάρχει ενδεχόμενο νέας συνεργασίας τους με την παρουσιάστρια.

Ένας εξ αυτών είναι ο Τάσος Τεργιάκης, ο οποίος φέτος βρίσκεται στην ομάδα του "Πρωινού". Ο ίδιος μιλώντας στη "Real Life” άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει συνεργαστεί ξανά στο μέλλον με την Ελένη Μενεγάκη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

YFSF All Star #10 | Οι μεταμορφώσεις & τα highlights της βραδιάς

YFSF All Star

Πιστή στο ραντεβού της με τους τηλεθεατές, η Μαρία Μπεκατώρου μάς υποδέχθηκε σε ένα ακόμη επεισόδιο του Your Face Sounds Familiar All Star, στο 10ο κατά σειρά show, μέσα φυσικά από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Η οικοδέσποινα του show που μεταμορφώνει τις Κυριακές μας υποδέχθηκε το τηλεοπτικό κοινό και φυσικά τους τέσσερις κριτές, δηλαδή τον Τάκη Ζαχαράτο, την Κατερίνα Παπουτσάκη, τον Κωστή Μαραβέγια και τον Μιχάλη Ρέππα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Επιστροφή στην Ελλάδα για την Έλενα Τσαγκρινού μετά τη Eurovision

Έλενα Τσαγκρινού

Ένα 24ωρο μετά τον μεγάλο τελικό της Eurovision, η Έλενα Τσαγκρινού επέστρεψε στην Ελλάδα και την Αθήνα.

Η τραγουδίστρια, η οποία κατέλαβε την 16η θέση στον μεγάλο τελικό για την Κύπρο, επέστρεψε συνοδευόμενη από τον Γιώργο Αρσενάκο.

Ο φωτογραφικός φακός του Yupiii ήταν εκεί και την απαθανάτισε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Στεφανία Λυμπερακάκη επέστρεψε από την Eurovision

Η Στεφανία Λυμπερακάκη επέστρεψε από την Eurovision

Το βράδυ του Σαββάτου πραγματοποιήθηκε ο μεγάλο τελικός της Eurovision, με την Ελλάδα να κατακτά τη 10η θέση. Έτσι, σχεδόν ένα 24ωρο μετά η Στεφανία Λυμπερακάκη επέστρεψε στην Αθήνα.

Ο φωτογραφικός φακός του Yupiii ήταν στο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και απαθανάτισε τα πρώτα λεπτά της τραγουδίστριας στα πάτρια εδάφη. Η 18χρονη έδειχνε αρκετά χαρούμενη και δεν σταμάτησε να χαμογελά στον κόσμο που την περίμενε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Χαμός για τον Νίκο Μπάρτζη στην γενέτειρα του στην Κόρινθο

Στο Βραχάτι Κορινθίας επέστρεψε ο Νίκος Μπάρτζης μετά την αποχώρηση του από το Survivor. Η οικογένεια του και οι φίλοι του τον οδήγησαν στο μαγαζί που του ετοίμασαν όσο εκείνος βρισκόταν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Η κάμερα του "Έλα Χαμογέλα" και ο Γρηγόρης Μπάκας βρέθηκαν στο Βραχάτι και κατέγραψαν όσα έγιναν στη γενέτειρα του πρώην παίκτη του Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ