Follow us

Πρίγκιπας Harry | "Η Meghan μου είχε πει με ποιον τρόπο θα τέλειωνε τη ζωή της"

Ο δούκας του Sussex περιγράφει πώς η εμμονή των media για την Meghan επηρέασε την ψυχική της υγεία.

Meghan Markle Splash/Ideal Images

Ο πρίγκιπας Harry έκανε για ακόμα μια φορά μεγάλες αποκαλύψεις στο ντοκιμαντέρ 'The Me You Can't See' για το πώς το κυνηγητό με τα media επηρέασε την ψυχική του υγεία, τόσο λίγο πριν πεθάνει η πριγκίπισσα Diana όσο και μετά τον αρραβώνα του με την Meghan Markle.

Μιλώντας για τα προσωπικά του βιώματα, ο δούκας του Sussex είπε πως ακόμα και ο ήχος της φωτογραφικής μηχανής κάνει το αίμα του να βράζει: "Με κάνει θυμωμένο και με γυρίζει στο τι συνέβη με τη μητέρα μου και τι βίωσα σαν παιδί”. Ο πρίγκιπας πρόσθεσε πως "πίστευα ότι η οικογένειά μου θα βοηθούσε αλλά σε κάθε απλή ερώτηση, προειδοποίηση, απαίτηση, ή ό,τι άλλο υπήρχε η απόλυτη ησυχία ή η πλήρης παραμέληση. Περάσαμε τέσσερα χρόνια που προσπαθούσαμε να το κάνουμε να λειτουργήσει. Αλλά η Meghan υπέφερε”.

Όταν η Meghan ήταν 6 μηνών έγκυος, μοιράστηκε με τον Harry τα συναισθήματά της κι εξομολογήθηκε ότι δεν ήθελε πια να ζει: "Η Meghan αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μου τις σκέψεις της περί αυτοκτονίας και τους τρόπου με τους οποίους σκεφτόταν να τελειώσει τη ζωή της. Το πιο τρομακτικό ήταν η διαύγεια στη σκέψη της. Δεν το είχε χάσει. Δεν ήταν τρελή. Δεν έπαιρνε φάρμακα. Ήταν απόλυτα νηφάλια. Ήταν απόλυτα λογική”.

Ο Harry εξήγησε ότι "αυτό που την σταμάτησε να το κάνει ήταν το πόσο άδικο θα ήταν για εμένα μετά από όσα συνέβησαν με τη μαμά μου, να μπω τώρα σε μια θέση να χάσω ακόμα μια γυναίκα στη ζωή μου με ένα μωρό στην κοιλιά της, το μωρό μας”. Μετά από αυτή την εξομολόγηση, το ζευγάρι έπρεπε να κάνει μια δημόσια εμφάνιση στο Royal Albert Hall, όπου έπρεπε να υποκρίνονται ότι όλα είναι καλά. Όπως είπε "ντρεπόμουν να μιλήσω στην οικογένειά μου. Γιατί για να είμαι ειλικρινής , όπως πολλοί συνομήλικοί μου θα μπορούσαν να ταυτιστούν με αυτό, ξέρω ότι δεν θα πάρω από την οικογένειά μου αυτό που χρειάζομαι”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash/Ideal Images

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ