Follow us

Mila Kunis - Ashton Kutcer | Δες την πολυτελή αγροικία τους

"Θέλαμε η κατοικία μας να δίνει την εντύπωση ότι είναι παλιός αχυρώνας που ανακαινίστηκε".

Mila Kunis, Ashton Kutcer Splash News/Ideal Image

Τεράστιες τζαμαρίες, ξύλο και πολυτελή διακοσμητικά στοιχεία συνθέτουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο σπίτι των Άστον Κούτσερ και Μίλα Κούνις, που έγινε εξώφυλλο στο τεύχος Ιουνίου του περιοδικού Architectural Digest.

Η διαδικασία κατασκευής του ξεκίνησε με τη συγκέντρωση εικόνων από το Pinterest, και από τους δύο. "Δεν είναι απλό πράγμα να χτίζεις ένα σπίτι από το μηδέν. Αυτό είτε θα μας έφερνε πιο κοντά είτε θα μας κατέστρεφε" σχολίασε σχετικά η Κούνις. "Θέλαμε το σπίτι να μοιάζει με παλιό αχυρώνα, με κάτι που υπάρχει εδώ και δεκαετίες και μετατράπηκε σε σπίτι. Θέλαμε όμως επίσης να δείχνει μοντέρνο και σύγχρονο" πρόσθεσε ο Κούτσερ.

"Δεν είναι απλό πράγμα να χτίζεις ένα σπίτι από το μηδέν. Αυτό είτε θα μας έφερνε πιο κοντά είτε θα μας κατέστρεφε"

Ευτυχώς, μοιράζονταν κοινό όραμα. "Όταν κοιτάξαμε ο ένας τις εικόνες του άλλου, διαπιστώσαμε ότι το 90% που είχαμε επιλέξει ήταν ίδιες". Μάλιστα, οι περισσότερες έφεραν την υπογραφή του ίδιου αρχιτέκτονα, Χάουαρντ Μπέικεν. Μετά από αυτό, η συνεργασία μαζί του ήταν μονόδρομος.

"Ο Άστον και η Μίλα ήταν δύο από τους εξυπνότερους, πιο οξυδερκείς πελάτες μας" είπε γι’ αυτούς ο αρχιτέκτονας, της εταιρείας Backen & Gillam Architects. "Μιλήσαμε για τα πάντα. Δεν έχουμε με όλους τους πελάτες τέτοιου είδους συζητήσεις".

Ένα από τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά είναι, αναμφίβολα, ο κρυστάλλινος, θεόρατος πολυέλαιος. "Θεωρήσαμε ενδιαφέρον να έχουμε ένα τόσο απίστευτα πολυτελές αντικείμενο να κρέμεται από μια αγροικία" κατέληξε η Κούνις.

"Θεωρήσαμε ενδιαφέρον να έχουμε ένα τόσο απίστευτα πολυτελές αντικείμενο να κρέμεται από μια αγροικία"

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ