Follow us

Πρίγκιπας William | Περιέγραψε τη στιγμή που έμαθε για τον θάνατο της μητέρας του

Ο δούκας του Cambridge μίλησε για την πιο στενάχωρη ανάμνησή του.

Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας William μίλησε για την πιο τραυματική ανάμνησή του κατά τη διάρκεια της περιοδείας του στη Σκωτία. Μιλώντας για τη μεγάλη θέση που κατέχει στην καρδιά του η χώρα για εκείνον αλλά και όλη τη βασιλική οικογένεια, ο δούκας του Cambridge είπε πως όταν έμαθε ότι πέθανε η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana, βρισκόταν στη Σκωτία.

Όπως είπε στο βίντεο που προβλήθηκε από το BBC από το ταξίδι του: "H Σκωτία είναι πολύ σημαντική για μένα και πάντα θα έχει ένα ξεχωριστό μέρος στην καρδιά μου. Ερχόμουν εδώ από τότε που ήμουν μικρό παιδί. Όσο μεγάλωνα έβλεπα πως η γιαγιά μου απολάμβανε κάθε λεπτό που περνούσε εδώ. Και ο πατέρας μου δεν ήταν ποτέ πιο ευτυχής από όταν περπατούσε στους λόφους. Η Σκωτία είναι η πηγή των πιο ευτυχισμένων αναμνήσεών μου. Αλλά επίσης και των πιο στενάχωρων”.

Όπως εξήγησε ο William, εκεί έμαθε την χειρότερη είδηση: "Ήμουν στο Balmoral όταν μου είπαν ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει. Ακόμα σοκαρισμένος βρήκα καταφύγιο στη λειτουργία της εκκλησίας Crathie Kirk εκείνο το πρωινό. Και τις μαύρες μέρες του πένθους που ακολούθησαν βρήκα παρηγοριά στην σκωτσέζικη ύπαιθρο. Ως αποτέλεσμα, η σύνδεση που θα νιώθω για πάντα με τη Σκωτία θα είναι βαθιά”.

Ο William πρόσθεσε βέβαια ότι στη Σκωτία συνέβη και κάτι πολύ ευχάριστο και καθοριστικό για τη ζωή του. Εκεί γνώρισε την Kate Middleton, όσο σπούδαζε στο πανεπιστήμιο St.Andrews. "Και μαζί με αυτή την τραυματική εμπειρία, υπάρχει και μια μεγάλης χαράς. Γιατί ήταν εδώ στη Σκωτία που πριν 20 χρόνια που γνώρισα την Catherine. Δεν χρειάζεται να το πω αλλά η πόλη που γνωρίζεις την μέλλουσα σύζυγό σου κατέχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά σου”. Όπως είπε μάλιστα τόσο o William όσο και η Kate έχουν περάσει την αγάπη τους για τη χώρα και στα παιδιά τους: "Ο George, η Charlotte και ο Louis ξέρουν ήδη πόσο αγαπημένη είναι η Σκωτία για εμάς και αρχίζουν να χτίζουν και τις δικές τους χαρούμενες αναμνήσεις εδώ”.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ