Follow us

Barbara Argyrou | H 18χρονη Ελληνίδα που ξεχώρισε στο America's Got Talent μιλάει αποκλειστικά στο madamefigaro.gr

Στα 18 της χρόνια, η Barbara Argyrou θεωρείται ό,τι καλύτερο έχει να παρουσιάσει η χώρα μας στο χώρο της αγγλόφωνης ποπ.

Barbara Argyrou | H 18χρονη Ελληνίδα που ξεχώρισε στο America's Got Talent μιλάει αποκλειστικά στο madamefigaro.gr Panos Giannakopoulos

Το τραγούδι της "INSANE" κυκλοφόρησε πριν από μερικές εβδομάδες από τη Minos EMI/Universal και ήδη εμφανίζεται σε μερικές από τις δημοφιλέστερες παγκόσμιες λίστες στο Spotify, στο Ηνωμένο Βασίλειο, το Μεξικό, τη Νορβηγία και την Αυστρία.

Αν και μόλις 18 ετών, η Barbara Argyrou έχει απασχολήσει με το ταλέντο της τα εγχώρια και διεθνή media. Μετά τη συμμετοχή της στο talent show Junior Music Stars σε ηλικία 13 ετών και πριν δύο χρόνια στο Final 4, το περσινό καλοκαίρι έφτασε μέχρι το "America’s Got Talent" όπου εντυπωσίασε τους τέσσερις κριτές (Simon Cowell, Sofia Vergara, Heidi Klum και Howie Mandel) και πέρασε στην επόμενη φάση με τρία "ναι". Λόγω της πανδημίας δεν μπόρεσε να επιστρέψει στην Αμερική για την δεύτερη φάση του διαγωνισμού, όμως κάτι μας λέει ότι δεν χρειάζεται άλλο ένα talent show για να πραγματοποιήσει τα όνειρά της στο χώρο της μουσικής.

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ