Follow us

Jennifer Lopez – Ben Affleck | H πρώτη τους φωτογραφία μετά τις φήμες επανασύνδεσης

Η J.Lo και ο ηθοποιός φωτογραφήθηκαν μαζί στο Μiami.

Jennifer Lopez – Ben Affleck Splash News/Ideal Image

Η Jennifer Lopez και ο Ben Affleck σύμφωνα με φήμες, μετά τον χωρισμό της τραγουδίστριας με τον Alex Rodriguez είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει ακόμα ότι είναι μαζί, όμως πρόσφατα κυκλοφόρησε η πρώτη τους φωτογραφία μαζί που επιβεβαιώνει τις φήμες.

Η Lopez και ο Affleck φωτογραφήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στο Miami, αφού όταν βγήκαν από το σπίτι και ξεκίνησαν να κατεβαίνουν τις σκάλες του σπιτιού τούς περίμεναν εκεί οι φωτογράφοι.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα., το ζευγάρι αποφάσισε να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση που είχαν ξεκινήσει το 2002, κι από τότε περνούν αρκετό χρόνο μαζί, αρχικά στο Λος Άντζελες, μετά στην Μοντάνα και τώρα στο Miami.

Loading...

Στη φωτογραφία τους, η Lopez είναι χαμογελαστή και χαλαρή φορώντας ένα λευκό καλοκαιρινό φόρεμα ενώ ο Ben είναι σοβαρός και στέκεται πίσω της.

Loading...

Νέο δημοσίευμα του People "η Jennifer είναι καλά, μοιάζει πολύ χαρούμενη και ενθουσιασμένη με το μέλλον”. Το ζευγάρι περνάει χρόνο μαζί συνέχεια μετά το ταξίδι τους στη Μοντάνα ενώ οι φωτογράφοι τους είχαν εντοπίσει και έξω από το σπίτι της Lopez αμέσως μετά τον χωρισμό της.


Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ