Follow us

Justin Bieber | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά του

Ο τραγουδιστής ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο Instagram λανσάροντας το καινούριο του κούρεμα.

MissBloom TEAM
Justin Bieber Splash News/Ideal Image

Με νέο λουκ εμφανίστηκε ο τραγουδιστής Justin Bieber στη νέα φωτογραφία που ανήρτησε μαζί με τη σύζυγό του, Hailey, δείχνοντάς μας το καινούριο του κούρεμα.

Ο σταρ αποφάσισε να αποχαιρετήσει τα ράστα, που είχε λανσάρει λίγες εβδομάδες νωρίτερα, ξυρίζοντας τα μαλλιά του και αποκαλύπτοντάς μας το νέο του χτένισμα στο Instagram.

Loading...

Χωρίς να αναφερθεί στους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή τη δραστική αλλαγή, οι χρήστες των social media πιθανολογούν πως ο Bieber προχώρησε με την κίνηση αυτή, ύστερα από την αντίδραση που είχε προκαλέσει η επιλογή του να κάνει τα μαλλιά του ράστα. Πολλοί τον κατηγόρησαν για πολιτισμική οικειοποίηση, υπογραμμίζοντας πως το χτένισμα αυτό είναι κομμάτι της "μαύρης" κουλτούρας και αποτελεί ένα ζήτημα ιδιαίτερα ευαίσθητο για ανθρώπους χρώματος όταν λευκοί το κάνουν.

Loading...

Όλη αυτή η θύελλα αντιδράσεων προήλθε από το γεγονός, κατά το οποίο ο Bieber είχε δηλώσει πως είχε επωφεληθεί από την μαύρη κουλτούρα στο παρελθόν σε ό,τι αφορά το ύφος του στη μουσική και τον τρόπο που ντύνεται ενώ στην ανάρτηση που είχε κάνει τον Ιούλιο του 2020, είχε δεσμευτεί να χρησιμοποιεί την πλατφόρμα του για να μαθαίνει, να μιλάει δυνατά για τη φυλετική αδικία και τη συστημική καταπίεση και να αναγνωρίζει τρόπους να είναι μέρος μιας πολυαναμενόμενης αλλαγής, πράγμα που με το προηγούμενο χτένισμά του είχε αθετήσει, σύμφωνα με τους φανς του.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ