Follow us

Baby Boom | Διάσημες celebrities που θα γίνουν μαμάδες μέσα στο 2021

Ελληνίδες και ξένες celebrities που το 2021 θα γίνει η αγαπημένη χρονιά τους!

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδξ NDP Photo Agency

Πολλές διάσημες celebrities της Ελλάδας και του εξωτερικού ανακοίνωσαν την εγκυμοσύνη τους στα τέλη του 2020 και στις αρχές του νέου έτους, δηλώνοντας με τον τρόπο τους πως η πανδημία ήταν μια καλή ευκαιρία να κάνουν ένα βήμα πίσω στα επαγγελματικά τους και να αφοσιωθούν στην οικογένειά τους, με το να τη μεγαλώσουν κατά ένα μέλος το 2021. Ή σε κάποιες άλλες περιπτώσεις η χρονιά που διανύουμε μπορεί απλά να ήταν συμπτωματική και εντελώς τυχερή για τους διάσημους - σύντομα - γονείς. Ποιες είναι , λοιπόν, οι διάσημες mommies-to-be του 2021;

Αθηνά Οικονομάκου

Αθηνά Οικονομάκου

Η ηθοποιός που πολύ σύντομα θα κρατάει στην αγκαλιά της το δεύτερο παιδί της, ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της τον περασμένο Ιανουάριο, αποκαλύπτοντας λίγους μήνες αργότερα πως περιμένει κοριτσάκι.

Χριστίνα Μπόμπα

Χριστίνα Μπόμπα

Η Χριστίνα Μπόμπα τα Χριστούγεννα μάς αποκάλυψε πως είναι έγκυος με τον πιο τρυφερό τρόπο, χωρίς να κρύψει τις δυσκολίες που πέρασαν με τον Σάκη Τανιμανίδη προκειμένου να κατακτήσουν τον στόχο τους. Το ζευγάρι πολύ σύντομα θα υποδεχθεί τα δύο κοριτσάκια τους. 

Gal Gadot

Gal Gadot

H ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, ανακοινώνοντας τα ευχάριστα νέα μέσα από τον λογαριασμό της στο Instagram, με μια φωτογραφία που έδειχνε τον σύζυγό της και τις δύο κόρες τους να χαϊδεύουν τη φουσκωμένη κοιλιά της στη φωτογραφία.

Kirsten Dunst

Kirsten Dunst

Η Kirsten Dunst περιμένει το δεύτερο παιδί της και το δημοσιοποίησε μέσα από μια φωτογράφισής της στο περιοδικό W. Παρόλο που στη συνέντευξη δεν έγινε καμία αναφορά στην εγκυμοσύνη, η φουσκωμένη κοιλιά της κάτω από το φόρεμα που έφτιαξε ειδικά για την περίσταση ο οίκος Rodarte, τα έλεγε όλα.

 

Κατερίνα Στικούδη

Κατερίνα Στικούδη

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κατερίνα Στικούδη είναι έγκυος και μάλιστα διανύει στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, όπως σχολίασε και η Φαίη Σκορδά.

Perrie Edwards

Perrie Edwards

Η Perrie Edwards των Little Mix ανακοίνωσε στον λογαριασμό της στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, Alex Oxlade-Chamberlain, με τον οποίο είναι μαζί από το 2016, μετά τον χωρισμό της από τον Zayn Malik. 

Meghan Markle

Meghan Markle

Η δούκισσα του Sussex ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω μιας τρυφερής φωτογραφίας που αναρτήθηκε στον λογαριασμό του φωτογράφου Misan Harriman στο Instagram και πολύ σύντομα πρόκειται να υποδεχθεί μαζί με τον πρίγκιπα Harry και τον 2 ετών Archie, το καινούριο μέλος της οικογένειάς τους, το φύλο του οποίου είναι κορίτσι. 

Leigh - Anne Pinnock

Leigh - Anne Pinnock

Η ποπ σταρ από το συγκρότημα Little Mix είχε ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της λίγες ημέρες νωρίτερα πριν την ανακοίνωση της Edwards. 

Jennifer Love Hewitt

Jennifer Love Hewitt

Η 42χρονη ηθοποιός είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, όπως αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο Instagram και με τη φωτογραφία που απεικόνιζε το θετικό τεστ εγκυμοσύνης.  

Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Πριγκίπισσα Βεατρίκη

Η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσω του επίσημου λογαριασμού της βασιλικής οικογένειας στις 19 Μαΐου, αποκαλύπτοντας πως η ημερομηνία γέννησης του παιδιού της υπολογίζεται το φθινόπωρο αυτού του έτους.

Μαρία Ηλιάκη

Μαρία Ηλιάκη

Η παρουσιάστρια που πρόσφατα έκλεισε 3 χρόνια σχέσης με τον σύντροφό της, με τον οποίο συζεί στη Ζυρίχη, υποδέχηεκε πριν από λίγες ημέρες το πρώτο της παιδί.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ