Η ήττα στο Survivor διέλυσε τον Τριαντάφυλλο, o Σάκης είχε συστήσει τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του & όλα τα νέα

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου "υπέγραψε με τον ΣΚΑΪ αλλά δεν ξέρει τι θα κάνει", ανακοινώθηκε το τέλος του "Pop Up" & Σάσα Σταμάτη & Κώστας Καίσαρης στο κέντρο της Αθήνας.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η ήττα στο Survivor διέλυσε τον Τριαντάφυλλο: "Είμαι ανάξιος, είμαι ο πιο άχρηστος παίκτης"

Η Μπλε ομάδα της εβδομάδας κέρδισε ένα έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor και κάποιοι επιτέλους κατάφεραν να λάβουν μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους, όπως ο Γιώργος Ασημακόπουλος και η Καρολίνα Καλύβα.

Ωστόσο στην Κόκκινη ομάδα, ο Τριαντάφυλλος έδειχνε να μη διαχειρίζεται σωστά την ήττα του αφού άρχισε να κάνει ένα νέο show, δηλώνοντας "άχρηστος" και "ανάξιος", μιας και δεν είναι ικανός να νικήσει σε ένα αγώνισμα για έπαθλο επικοινωνίας για να δει τη γυναίκα του και το παιδί του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην ατάκα της ημέρας: "Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω"

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ετοιμάζεται για την τηλεοπτική της επιστροφή, μιας και όπως ανακοίνωσε η ίδια ανήκει πια στο δυναμικό του ΣΚΑΪ.

Μέσα από το "Happy Day” προβλήθηκαν κάποιες δηλώσεις της παρουσιάστριας στις τηλεοπτικές κάμερες. Εκεί η ίδια είπε αρχικά: "Υπέγραψα με τον ΣΚΑΪ και δεν ξέρω τι θα κάνω. Μου έχει λείψει πάρα πολύ η επαφή με τον κόσμο, μου έχει λείψει η δουλειά μου. Ήδη δουλεύουμε και έχουμε ξεκινήσει τις προετοιμασίες. Το Αγρότης Μόνος Ψάχνει προορίζεται για το βράδυ".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Μόλις ανακοινώθηκε το τέλος του "Pop Up"! Πότε κάνει φινάλε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου;

Η τηλεοπτική σεζόν φτάνει σιγά σιγά προς το τέλος της και το ένα μετά το άλλο, τα τηλεοπτικά προγράμματα ολοκληρώνονται, αφήνοντας πίσω μια ομολογουμένως ιδιαίτερη και αρκετά ανταγωνιστική χρονιά.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Σάσα Σταμάτη & Κώστας Καίσαρης | Συνάντηση στο κέντρο της Αθήνας - Η άγνωστη φιλία τους

Η Σάσα Σταμάτη εθεάθη με τον Κώστα Καίσαρη στον πεζόδρομο της Βουκουρεστίου, πριν λίγες ημέρες.

Η γνωστή δημοσιογράφος επισκέφτηκε τον επιτυχημένο επιχειρηματία στο κατάστημά του, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής. Οι δυο τους συνδέονται εδώ και χρόνια φιλικά, με τις δύο πλευρές να δίνουν το "παρών" σε κάθε εύκολη αλλά και δύσκολη στιγμή της καθημερινότητάς τους.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Ο Σάκης μου είχε συστήσει τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του - Ο Λιβάνης δεν θα περιμένει τη Μαριαλένα"

Στο φετινό Survivor, η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη έχει απασχολήσει πολύ, μιας και δεν έχει ξεκαθαριστεί τι είδους είναι.

Ωστόσο, ο Νίκος Γεωργιάδης μιλώντας στις τηλεοπτικές κάμερες αποκάλυψε ότι γνώριζε τους δύο τους πριν το ριάλιτι και μάλιστα τόνισε ότι ο Σάκης του είχε συστήσει κάποτε τη Μαριαλένα ως μέλλουσα σύζυγό του.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr