Follow us

Χριστίνα Μπόμπα | Baby shower - έκπληξη λίγο πριν γεννήσει (pics,vid)

Το σπίτι γέμισε με γλυκά, μπαλόνια και λουλούδια για την ίδια και τα δίδυμα κορίτσια της.

Χριστίνα Μπόμπα

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν τόσο η Χριστίνα Μπόμπα όσο και ο Σάκης Τανιμανίδης, καθώς δεν έμεινε πολύ ακόμη μέχρι να "γίνουν τέσσερις" όπως χαρακτηριστικά είχε πει ο παρουσιαστής. Η 32χρονη εγκυμονούσα τον Ιούνιο θα φέρει στον κόσμο τα δίδυμα κορίτσια τους, πρώτο καρπό του έρωτά τους, με το ζευγάρι να μην μπορεί να κρύψει τη χαρά του.

Ready to pop

Η όμορφη μέλλουσα μαμά διανύει τον όγδοο μήνα της και δεν έχει σταματήσει στιγμή να μοιράζεται στιγμιότυπα από αυτή την περίοδο της ζωής της στα social media, ποζάροντας με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα σε μερικές πολύ τρυφερές λήψεις.

Χριστίνα Μπόμπα | Οι φωτογραφίες με την αδερφή της και τα τέλεια φορέματα εγκυμοσύνης

Το απόγευμα της Δευτέρας μάλιστα ήταν μια ιδιαίτερη περίσταση, αφού οι φίλες της διοργάνωσαν ένα όμορφο baby shower έκπληξη στο σπίτι της. Όπως είδαμε στα πλάνα που ανέβασε στο προσωπικό της προφίλ, το διαμέρισμα πλημμύρισε με ροζ μπαλόνια, λουλούδια και γλυκά, στην πιο girly ατμόσφαιρα.

Μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες

Χωρίς να μπορεί να κρύψει τη χαρά και τη συγκίνησή της για την όμορφη χειρονομία των φίλων της, η Χριστίνα Μπόμπα έγραψε: "Τι γλυκό να σ’ αγαπούν. Η πιο γλυκιά έκπληξη από τις πιο αγαπημένες μου γυναίκες! Σας αγαπώ όλες που οργανώσετε το πιο τέλειο #babyshower και μας κάνατε και τις 3 μας, μαμά και κόρες, τόσο χαρούμενες!!!"

Πάρε μια γεύση από όσα συνέβησαν

Χριστίνα Μπόμπα | Baby shower - έκπληξη λίγο πριν γεννήσει (pics,vid)
Χριστίνα Μπόμπα
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ