Follow us

"Μάζεψαν την Amy Winehouse αναίσθητη μετά από πέντε μέρες ποτού, και τη φόρτωσαν για περιοδεία"

"Έπινε ολόκληρα μπουκάλια βότκα απλά για να χάσει τις αισθήσεις της": Ο κολλητός της, Τάιλερ Τζέιμς, περιγράφει σπαρακτικά την περίοδο πριν από το θάνατό της.

Amy Winehouse Abaca/www.visualhellas.gr

Ποιος θα μπορούσε να γνωρίζει καλύτερα την Έιμι Γουάινχαουζ από τον φίλο της, Τάιλερ Τζέιμς, ο οποίος μάλιστα έμεινε μαζί της μέχρι τέλους; Με αυτό το σκεπτικό, παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον η βιογραφία που έγραψε για την πρόωρα χαμένη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό και η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου με τίτλο "My Amy". Σε μια προδημοσίευση στην Daily Mail, ο συγγραφέας και φίλος της περιγράφει, δέκα χρόνια μετά τον θάνατό της, την περίοδο πριν από αυτόν, με σπαρακτικό τρόπο.

"Με την Έιμι ήμασταν κολλητοί από τότε που εκείνη ήταν 12 και εγώ 13 ετών" σχολιάζει o Τζέιμς, επίσης τραγουδιστής και τραγουδοποιός. "Μετά από πολλά τραυματικά χρόνια και προσπάθειες να σώσω την Έιμι, ένιωθα να μου στερεύουν οι ιδέες. Έτσι, κάθε φορά που υποτροπίαζε, πήγαινα να μείνω στο σπίτι της μαμάς μου για δύο, τρεις, τέσσερις μέρες, μέχρι που η Έιμι μου τηλεφωνούσε και με ρωτούσε αν είμαι καλά".

Δες περισσότερα στο Womantoc.gr

Φωτογραφία: Abaca/www.visualhellas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ