Follow us

Bill Gates | Εξακολουθεί να φοράει τη βέρα του

Ο ιδρυτής της Microsoft φωτογραφήθηκε στη Νέα Υόρκη μαζί με την κόρη του και τον σύντροφό της.

MissBloom TEAM
Bill Gates Abaca/Visual Hellas

Έχουν περάσει περίπου τρεις εβδομάδες από την κοινή ανακοίνωση χωρισμού των Bill και Melinda Gates ύστερα από 27 χρόνια γάμου, με τον 65χρονο ιδρυτή της Microsoft να κάνει την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη.

Ο Gates εθεάθη να βγαίνει από το ξενοδοχείο Greenwich, συνοδευόμενος από την κόρη του, Jennifer και τον σύντροφό της, Chaz Flynn, όμως αυτό που τράβηξε τα βλέμματα δεν ήταν η παρέα του. Μπορεί λοιπόν η ανακοίνωση του χωρισμού του από τη Melinda Gates να ισχύει ακόμα, ο δισεκατομμυρίουχος όμως φάνηκε να φοράει ακόμα τη βέρα του στον παράμεσό του. Άραγε να προσπαθεί να στείλει ένα μήνυμα στην πρώην σύζυγό του ή είναι η δύναμη της συνήθειας;

Όπως ανέφεραν πηγές κοντά στο ζευγάρι, ο χωρισμός τους δεν αποτελεί ένα ξαφνικό γεγονός, αφού δεν τα πήγαιναν πολύ καλά τον τελευταίο καιρό. "Θα μπορούσε να είχε φερθεί καλύτερα στη Melinda. Δεν είναι άγιος, όμως δεν υπάρχει ένα συγκεκριμένο πράγμα που να τους οδήγησε στον τελικό χωρισμό. Είναι πιο βαθύ από αυτό." δήλωσαν άνθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού.

Ένα πρόσφατο δημοσίευμα έκανε λόγο για συχνές αδικρισίες του Gates, με τους New York Times να αναφέρουν πως ο πρώην CEO της Microsoft "είχε τη φήμη ότι κυνηγούσε τις γυναίκες με τις οποίες δούλευε". Μάλιστα, πριν από λίγες εβδομάδες επιβεβαιώθηκε και μία παράλληλη σχέση του με υπάλληλο της Microsoft, που είχε λάβει χώρα 20 χρόνια πριν.

Φωτο: Abaca/www.visualhellas.gr

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ