Follow us

Στηβ Μιλάτος | Γι' αυτό χώρισε δύο μήνες μετά τον γάμο του

Ο γάμος-εξπρές και το διαζύγιο.

Στηβ Μιλάτος NDP

Μόλις δύο μήνες μετά τον γάμο του με την πρώην πλέον σύζυγό του, Άννα Παπαϊωάννου, χώρισε ο Στηβ Μιλάτος. Το γνωστό μοντέλο που παντρεύτηκε με τη σύντροφό του στις αρχές του 2021, μίλησε για τον "γάμο-εξπρές" στο Happy Day αποκαλύπτοντας και τον λόγο που αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

O Στηβ Μιλάτος χώρισε! Μόλις δύο μήνες κράτησε ο γάμος του

Γιατί πήραν διαζύγιο;

Μιλώντας στην Όλγα Λαφαζάνη, ο Στηβ Μιλάτος είπε: "Ήμουν παντρεμένος για δύο μήνες. Υπήρξε έλλειψη επικοινωνίας, απλά σαν ζευγάρι αρχίσαμε να μη ταιριάζουμε. Ενώ ήμασταν ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλον, όταν βλέπεις ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και το ζορίζεις και εσύ ο ίδιος, λες και εσύ off. Η πρώην γυναίκα μου δεν έκανε βήματα πίσω και κουράστηκα και 'γω. Όταν έκανα την πρόταση γάμου, ήθελα να κάνω και παιδί, νόμιζα ότι καταστάλαξα κάπου.

Το τέλος ήρθε νωρίτερα. Ήταν δική μου απόφαση να χωρίσουμε. Προσπάθησε να με μεταπείσει αλλά όταν ραγίζει το ποτήρι, λέμε ότι δεν ξανακολλάει. Δεν υπάρχει περίπτωση για επανασύνδεση. Ο χαρακτήρας δεν αλλάζει εύκολα. Δεν πιστεύω ότι ο έρωτας χάθηκε, επειδή χώρισα. Θέλω να ξαναπαντρευτώ. Όταν πέφτεις πρέπει να σηκώνεσαι ξανά. Είναι ωραίο να νιώθεις ότι αρέσεις, είναι ωραίο το φλερτ".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ