Κατερίνα Καινούργιου | Οργισμένη για το bullying που δέχθηκε η Έλενα Παπαρίζου για τα κιλά της

Τα σχόλια της παρουσιάστριας.

Στον μουσικό διαγωνισμό της Eurovision εμφανίστηκε και πάλι το βράδυ του Σαββάτου 22/5 η Έλενα Παπαρίζου, ερμηνεύοντας το "My Number One”, 16 χρόνια μετά την επική νίκη της. Παρόλο που τα περισσότερα σχόλια την εκθείαζαν και κέρδισε για ακόμη μια φορά τις καλύτερες εντυπώσεις από τους eurofans, δεν έλειψαν και τα κακοπροαίρετα comments στα social media.

Άθλια σχόλια για την Ελενα Παπαρίζου στη Eurovision | Η "πλάκα" που έγινε προσβολή

Ως επί το πλείστον αφορούσαν τα κιλά της Ελληνίδας pop star, με πολλούς να κατακρίνουν εν συνεχεία τα απαράδεκτα αυτά σχόλια που αγγίζουν τα όρια του body shaming. Ανάμεσα σε αυτούς και η Κατερίνα Καινούργιου που μέσα από την εκπομπή της υπερασπίστηκε την Έλενα Παπαρίζου και χαρακτήρισε ως απαράδεκτες τις σχετικές αναρτήσεις.

"Ήθελα και χθες να κάνω ένα σχόλιο στο Twitter ή ένα story και να μιλήσω γι΄αυτό αλλά είδα ότι πήραν θέση αξιόλογοι δημοσιογράφοι. Έχω γίνει έξαλλη για τα σχόλια για κάποια παραπανίσια κιλά της Έλενας. Ντροπή και αίσχος. Φτάσαμε σε σημείο τη γυναίκα που έφερε την πρωτιά στην Ελλάδα, που είναι μια θεά, μια καλλονή, με υπέροχη προσωπικότητα, ταπεραμέντο, να ασχολούμαστε με το αν έχει πάρει κιλά. Τα θεώρησα υπερ-τραγικά. Η γυναίκα βέβαια δεν έχει απαντήσει. Δεν έχω λόγια πραγματικά, είναι από τα πιο αισχρά που έχω διαβάσει ποτέ.", είπε αρχικά η παρουσιάστρια στο Ευτυχείτε.

Και προσέθεσε: "Δεν υπήρχε λόγος καθόλου για όλο αυτό. Ήταν εξαιρετική. Είναι πανέμορφη και η αύρα της είναι το κάτι άλλο. Παιδιά λίγο stop. Όποιος το κάνει αυτό δεν έχει ζωή και με τί να ασχοληθεί. Κι εγώ καθημερινά δέχομαι σχόλια. Παιδιά, είναι κουκλάρα, τι συζητάμε τώρα".

Ακολουθεί το σχετικό απόσπασμα