Follow us

Ben Affleck | Φοράει ξανά το δώρο που του είχε κάνει η Jennifer Lopez το 2002

Άλλη μία ένδειξη ότι το ζευγάρι είναι και πάλι μαζί, 17 χρόνια μετά τον χωρισμό τους;

MissBloom TEAM
Ben Affleck Jennifer Lopez Splash News/Ideal Image

Χωρίς να έχουν επιβεβαιώσει τις φήμες για επανασύνδεση 17 χρόνια μετά τη διάλυση του αρραβώνα τους, οι συνεχείς κοινές εμφανίσεις των Jennifer Lopez και Ben Affleck αποτελούν την απόδειξη που χρειαζόμασταν. Η εμφάνιση, μάλιστα, του Affleck, φορώντας το ρολόι που του είχε χαρίσει η J.Lo το 2002, είναι μια ακόμα ένδειξη πως το διάσημο ζευγάρι είναι και πάλι μαζί.

Το ασημένιο ρολόι, που μοιάζει περισσότερο με βραχιόλι με τη χαρακτηριστική αλυσίδα ήταν το αγαπημένο αξεσουάρ του ηθοποιού στα millenium, αφού το είχε φορέσει σε πολλές περιστάσεις, όπως και στο βίντεο κλιπ της Lopez "Jenny from the Block".

Loading...

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι διάσημοι φημολογούμενοι σύντροφοι έχουν επιλέξει να γιορτάσουν τον έρωτά τους με αυτό τον τρόπο. Ο Affleck με την προηγούμενη σύντροφό του, Ana de Armas, κυκλοφορούσαν με ασορτί μενταγιόν - που είχε συζητηθεί εκτενώς στα σόσιαλ μίντια-, όπως και η Lopez το 2019, είχε φορέσει σε μία εμφάνισή της κάτι κρίκους σκουλαρίκια που έγραφαν το όνομα του πρώην συντρόφου της, Alex.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ