Follow us

Timothée Chalamet | Αναλαμβάνει τον iconic ρόλο που είχε υποδυθεί ο Johnny Depp

Είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον χαρακτήρα.

Timothée Chalamet Splash News/Ideal Image

Βασισμένη στο παιδικό βιβλίο του Roald Dahl "Ο Τσάρλι και το Εργοστάσιο Σοκολάτας", η ταινία στην οποία θα πρωταγωνιστήσει ο Timothée Chalamet πρόκειται ενα επικεντρωθεί στην iconic φιγούρα του Willy Wonka, ιδιοκτήτη του πιο γνωστού φανταστικού εργοστασίου.

Με τίτλο Wonka, η ταινία πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στις 17 Μαρτίου του 2023 και η πλοκή θα αναφέρεται στα γεγονότα πριν το βιβλίο και τις ήδη υπάρχουσες ταινίες, λειτουργώντας ως prequel.

O παραγωγός David Heyman, είχε επιβεβαιώσει σε συνέντευξή του το 2018 για το επικείμενο πρότζεκ, αναφέροντας πως η ταινία θα ακολουθεί τη ζωή του Willy Wonka πριν το χρυσό εισιτήριο και στο γεγονός που τον οδήγησε να απομονωθεί στο εργοστάσιο.

Ο 25χρονος Chamalet είναι ο τρίτος ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον ρόλο - το 1971 τον είχε υποδυθεί ο Gene Wilder, με τον Johnny Depp να ακολουθεί το 2005. Ακόμα κι αν δεν γνωρίζουμε πολλά πράγματα για την ιστορία, αυτό που επιβεβαιώθηκε με σιγουριά ήταν πως ο Chamalet θα τραγουδάει και θα χορεύει στην ταινία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, για τον χαρακτήρα του Wonka ακούγονταν επίσης τα ονόματα των Donald Glover και Ryan Gosling, όπως υπήρχε και η πιθανότητα ο ρόλος να καταλήξει σε κάποια γυναίκα ηθοποιό.

Πηγή: Harpersbazaar.gr

Εξωτερική φωτογραφία: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ