Follow us

O Elliot Page στην πρώτη του φωτογραφία με μαγιό μετά το coming out ως trans

O 34χρονος ηθοποιός ποζάρει περήφανος και χαμογελαστός με μαγιό 5 μήνες μετά την αποκάλυψη ότι είναι transgender.

elliot page Instagram

Πέντε μόλις μήνες μετά την αποκάλυψη του Elliot Page ότι είναι transgender και λίγο καιρό μετά την μαστεκτομή στο πλαίσιο της μετάβασης φύλου, ο 34χρονος ηθοποιός ανέβασε πριν λίγες ώρες μια φωτογραφία όπου ποζάρει χαρούμενος χωρίς μπλούζα.

Η επέμβαση που έκανε για να απαλλαγεί από το στήθος φαίνεται να του άλλαξε τη ζωή, χαρακτηρίζοντάς τη "σωτήρια" αλλά και "απελευθερωτική". Πλέον, μπορεί να επιδεικνύει περήφανα το νέο σώμα του αλλά και τους πολύ γυμνασμένους κοιλιακούς του, νιώθοντας γεμάτος ενέργεια και ζωντάνια στο νέο του κορμί.

Ο υποψήφιος για Όσκαρ ηθοποιός, που έχει δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν πόσο άβολα αισθανόταν στο γυναικείο του σώμα, ιδίως κατά τη διάρκεια της εφηβείας του, πήρε την απόφαση τον περασμένο Δεκέμβρη να δηλώσει δημοσίως τη μετάβαση στο αντρικό φύλο ελπίζοντας να γίνει το "φωτεινό παράδειγμα" σε ανθρώπους που αισθάνονταν όπως κι εκείνος.

Στη φωτογραφία που ανέβηκε πάντως, και που συγκέντρωσε μέσα σε μόλις λίγες ώρες πάνω από 2,5 εκατομμύρια likes, η ευτυχία ζωγραφίζεται ξεκάθαρα στο πρόσωπό του. Τα σχόλια από διάσημους φίλους του και μη πέφτουν βροχή.

Δες τη φωτογραφία:

Loading...

Δες επίσης: "Με τα πολλά που διάβασα, έβαλα να δω το βίντεο της "χοντρής και γερασμένης" Έλενας Παπαρίζου"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ