Follow us

Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο Survivor ο Γιώργος Λιανός, η ομάδα που κέρδισε τα "δώρα" του Acun Ilicali στο Ελλάδα VS Τουρκία & όλα τα νέα

Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει ερωτευμένος και το δείχνει, "χρυσάφι" στα πόδια Μαριαλένας & Σάκη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί, οι Μπλε έκαναν μπάνιο γυμνοί & η σοκαριστική εξομολόγηση της Σόφη Ζαννίνου.

Yupiii

Σοκάρει η εξομολόγηση της Σόφη Ζαννίνου: "Δεν είχα σπίτι, ήμουν μονίμως με μια βαλίτσα στο χέρι"

Τη Σόφη Ζαννίνου υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η ίδια μοιράστηκε με τον παρουσιαστή άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Με το εκρηκτικό της ταπεραμέντο και τη θετική της διάθεση, η γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια δήλωσε πως διανύει την ομορφότερη φάση της ζωής της και όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, αν και 70 ετών δεν παίρνει κανένα χάπι και δεν έχει κανέναν πόνο, ενώ περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου τα τρία πράγματα που πόθεησε στη ζωή της και κατάφερε να πραγματοποιήσει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα & είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο Survivor

Άγνωστο πότε θα επιστρέψει στο Survivor ο Γιώργος Λιανός, η ομάδα που κέρδισε τα "δώρα" του Acun Ilicali στο Ελλάδα VS Τουρκία & όλα τα νέα

Στην Ελλάδα βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο Γιώργος Λιανός και όπως γίνεται γνωστό θα παραμείνει για πολύ καιρό εκτός Survivor.

Αυτή την εβδομάδα θα δούμε τις ελληνοτουρκικές μάχες και έτσι στην παρουσίαση θα βρίσκεται ο Ατζούν Ιλίτζαλι και αυτό δίνει τη δυνατότητα στον τραγουδιστή να είναι στη χώρα μας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Νίκος Μουτσινάς δηλώνει ερωτευμένος και το δείχνει

Ο Νίκος Μουτσινάς τα τελευταία χρόνια έχει αποφασίσει να μιλάει για την προσωπική του ζωή και την καθημερινότητα του.

Φυσικά σε αυτή ανήκουν και τα κατοικίδια του, τα δύο του σκυλιά Άντι και Τρίκι και η γάτα του, η Τζούτζουμπι. Το βράδυ της Τρίτης θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση με τα κατοικίδια του, με τα οποία δηλώνει ερωτευμένος.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Χρυσάφι" στα πόδια Μαριαλένας & Σάκη από τον Ατζούν Ιλιτζαλί

Σάκης Κατσούλης / Survivor

Το Survivor πήρε παράταση και θα ολοκληρωθεί στα μέσα Ιουλίου και όπως έχει γίνει γνωστό πολλοί παίκτες έχουν αλλάξει αμοιβές. Έτσι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης.

Μάλιστα, σύμφωνα με το "Πρωινό" και τον Αλέξη Μίχα, ο Acun Ilicali φαίνεται ότι διπλασίασε την αμοιβή των δύο παικτών μετά και από τις αποχωρήσεις των James Καφετζή και Νίκου Μπάρτζη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Ελλάδα VS Τουρκία: Αυτή η ομάδα κέρδισε τα "δώρα" του Acun Ilicali

survivor

Οι Έλληνες και οι Τούρκοι παίκτες του Survivor συναντήθηκαν για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης του Survivor, με τον Acun Ilicali να αναλαμβάνει την παρουσίαση των αγωνισμάτων και να κρύβει πολλές εκπλήξεις στους παίκτες.

Αρχικά, ο Acun Ilicali ανακοίνωσε πως τα "στρατόπεδα" θα είναι διαφοροποιημένα, αφού οι Κόκκινοι Έλληνες ένωσαν τις δυνάμεις τους με τους Κόκκινους Τούρκους και αντίστοιχα οι Μπλε ενώθηκαν με τους Μπλε του τούρκικου Survivor.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι Μπλε έκαναν μπάνιο γυμνοί

Λάτρεις του γυμνισμού αποδείχθηκαν στο επεισόδιο της Τρίτης του Survivor οι παίκτες της Μπλε ομάδας, αφού δεν δίστασαν να πετάξουν τα μαγιό τους και να απολαύσουν το μπάνιο τους ολόγυμνοι.

Μια παλαιότερη ιστορία της Καρολίνας περί γυμνισμού στη Μύκονο, στάθηκε η αφορμή για τον Γιώργο Ασημακόπουλο, τον Γιώργο Κόρομι και τον Ηλία Μπόγδανο να βγάλουν τα μαγιό τους και να βουτήξουν στη θάλασσα, αδιαφορώντας για την παρουσία της τηλεοπτικής κάμερας.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ