Follow us

Marilyn Manson | Ένταλμα σύλληψης για τον διάσημο ροκ σταρ

Σύμφωνα με την αστυνομία, o τραγουδιστής έχει ενημερωθεί για την έκδοση του εντάλματος, αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με τις αρχές

MissBloom TEAM
Marylin Manson Splash News/Idea Image

Η αστυνομία του New Hampshire έχει εκδώσει ένταλμα σύλληψης για τον ροκ τραγουδιστή Marilyn Manson, ύστερα από 2 μηνύσεις που έγιναν εναντίον του. Ο 52χρονος κατηγορείται για 2 πλημμελήματα ήπιας επίθεσης που εμπλέκουν έναν κάμεραμαν κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας του ροκ σταρ στο Gilforf το 2019.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της αστυνομίας, ο τραγουδιστής έχει ενημερωθεί για το ένταλμα εδώ και λίγο καιρό αλλά δεν έχει έρθει σε επαφή με το τμήμα, ούτε έχει προχωρήσει σε κάποια κίνηση ή έχει κάνει κάποιο σχόλιο. Πιο ειδικά οι κατηγορίες μπορούν να οδηγήσουν τον Manson σε φυλάκιση - λιγότερο από έναν χρόνο - και στο πρόστιμο των 2.000 δολαρίων για κάθε μήνυση.

Η επίθεση για την οποία κατηγορείται ο τραγουδιστής δεν είναι σεξουαλικής φύσης, αλλά αναφέρεται σε ένα περιστατικό όταν ο Manson είχε φτύσει τον συγκεκριμένο καμεραμάν σε μία συναυλία του το 2019.

Στην αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος του Manson, Howard King, κατά της αστυνομίας, δημοσιεύοντας μία δήλωση στην USA Today, λέγοντας πως ο πελάτης του θα συνεργαστεί με τις αρχές, όπως κάνει πάντα. "Δεν είναι μυστικό για όποιον έχει παραβρεθεί σε κάποια συναυλία του Marilyn Manson, ότι του αρέσει να γίνεται προκλητικός πάνω στη σκηνή, ιδιαίτερα μπροστά σε κάμερα. Αυτός ο ισχυρισμός του πταίσματος κυνηγήθηκε αφού λάβαμε την απαίτηση από τον βιντεογράφο του χώρου για περισσότερα από 35.000 δολάρια ύστερα από μια μικρή ποσότητα σάλιου που ήρθε σε επαφή με τον ώμο του. Αφού ζητήσαμε αποδείξεις των υποτιθέμενων ζημιών, δεν πήραμε ποτέ απάντηση", δήλωσε ο δικηγόρος.

Δεν είναι όμως η πρώτη φορά που ο Manson καταγγέλεται για κάτι. Νωρίτερα μέσα στον μήνα, μία πρώην υπάλληλός του, τον κατηγόρησε για σεξουαλική παρενόχληση ενώ τον Φεβρουάριο η πρώην σύντροφός του Evan Rachel Wood παραδέχθηκε την τρομακτική κακοποίηση που είχε υποστεί από τον τραγουδιστή.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ