Follow us

Πρίγκιπας William | Δεν ήθελε να γίνει βασιλιάς

Ο δισταγμός του μελλοντικού διάδοχου του βρετανικού θρόνου και η αντίδραση του αδερφού του.

MissBloom TEAM
Kate Middleton Splash News/Ideal Image

Ο πρίγκιπας William μια μέρα θα γίνει βασιλιάς και όσο κι αν δείχνει ότι πλέον έχει προετοιμαστεί κατάλληλα για τον δύσκολο αυτό ρόλο, κάποτε δεν ήθελε καν να το σκεφτεί.

Στα εφηβικά του χρόνια, είχε δηλώσει ότι δεν επιθυμούσε να γίνει βασιλιάς, όπως είχε αποκαλύψει η μητέρα του, πριγκίπισσα Diana στον δημοσιογράφο Jeremy Paxman κατά τη διάρκεια ενός ραντεβού τους κι ενώ μιλούσαν για τα παιδιά τους, o Harry είχε βρει τη λύση. Όπως είπε ο δημοσιογράφος, σύμφωνα με το People, "ο William συχνά της έλεγε ότι δεν ήθελε στα αλήθεια να γίνει βασιλιάς και τότε ο Harry απαντούσε 'αν δεν θέλεις τη δουλειά, θα την πάρω εγώ'”.

Ο πρίγκιπας William, όπως εξελίχθηκε, βέβαια, αποδέχτηκε τον ρόλο που έχει μέσα στη βασιλική οικογένεια αλλά και το χρέος του απέναντι στη μοναρχία, ενώ και ο Harry άλλαξε γνώμη αφού όχι μόνο δεν θέλει πια να γίνει βασιλιάς, αλλά αποφάσισε να μην είναι καν ενεργό μέλος της βασιλικής οικογένειας.

Σε παλιότερη συνέντευξή του στο BBC, ο William είχε πει πως "δεν περιμένω να γίνω βασιλιάς, γιατί αυτό δυστυχώς θα σημαίνει ότι η οικογένειά μου θα έχει προχωρήσει και δεν το θέλω αυτό” ενώ είχε παραδεχτεί ότι μέχρι να αναλάβει τον βρετανικό θρόνο, θέλει να εστιάσει στον ρόλο του ως πατέρας για να "μεγαλώσω τα παιδιά μου για να γίνουν καλοί άνθρωποι με αίσθηση του χρέους και της υπηρεσίας προς τους άλλους”.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Πηγή: Splash News/Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ