Follow us

Η Ariana Grande ανέβασε τις πρώτες φωτογραφίες από το γάμο της

Δες το πανέμορφο νυφικό της.

Ariana Grande Instagram/@arianagrande

Πριν από μερικές μέρες έγινε γνωστό πως η Ariana Grande και ο μεσίτης Dalton Gomez παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα σε μια μικρή αλλά ρομαντική τελετή. Ωστόσο κανένα "ίχνος" του γάμου δεν υπήρχε στα social media της pop star. Μέχρι τώρα τουλάχιστον, καθώς πριν λίγα λεπτά αποφάσισε να κάνει ένα photo dumb όλων των φωτογραφιών του γάμου της.

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στις 15 Μαΐου σε μια μικρή τελετή με μόλις 20 άτομα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ήταν μια ρομαντική στιγμή με το ζευγάρι και τις δύο οικογένειες να "είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Το δωμάτιο ήταν γεμάτο χαρά και αγάπη”. Ο γάμος έγινε στο σπίτι του ζευγαριού στο Montecito, αφού όπως ανέφερε το ΤΜΖ το όμορφο και ιστορικό σπίτι της Ariana είναι το αγαπημένο του ζευγαριού κι εκεί περνούν τον περισσότερο χρόνο.

Παντρεύτηκε η Ariana Grande

Στις φωτογραφίες μπορέσαμε να δούμε όχι μόνο το χώρο του γάμου, αλλά και το πανέμορφο νυφικό της Grande. Όπως θα δεις κι εσύ παρακάτω, η pop star επέλεξε ένα κλασικό και εξαιρετικά κομψό λευκό στραπλες νυφικό με ανοιχτή πλάτη Vera Wang, το οποίο συνδύασε με διαμαντένια σκουλαρίκια. Το bridal look της ολοκληρώθηκε από το iconic half up half down χτένισμά της, ένα κοντό πέπλο διακοσμημένο με ένα girly φιόγκο, cat eyes και nude χείλη.

Δες όλες τις φωτογραφίες:

Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ