Follow us

​ Οι Κόκκινοι "πέταξαν" για Μαϊάμι στο Survivor, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό & όλα τα νέα

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φανερά εκνευρισμένος, τα γυμνά πλάνα του Survivor "άναψαν φωτιές" και στο "Pop Up" και η Τάνια Μπρεάζου μιλά ανοιχτά για την ρουμανική καταγωγή της & τις δυσκολίες που αντιμετώπισε.

yupiii

Η Τάνια Μπρεάζου μιλά ανοιχτά για την ρουμανική καταγωγή της & τις δυσκολίες που αντιμετώπισε

​ Οι Κόκκινοι "πέταξαν" για Μαϊάμι στο Survivor, η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό & όλα τα νέα

Την Τάνια Μπρεάζου υποδέχθηκε στο πλατό του The 2Night Show της Τετάρτης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η ταλαντούχα τραγουδίστρια και φιναλίστ του YFSF All Star απάντησε στο ενδεχόμενο να βρεθεί στη σκηνή της Eurovision εκπροσωπώντας την Ελλάδα, λέγοντας πως θα ήθελε να συμμετάσχει στον συγκεκριμένο θεσμό, τον οποίο και αγαπά και παρακολουθεί από μικρή, ενώ περιέγραψε στον παρουσιαστή όσα μεσολάβησαν από την πρώτη τηλεοπτική της εμφάνιση στο X-Factor μέχρι σήμερα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Τα γυμνά πλάνα του Survivor "άναψαν φωτιές" και στο "Pop Up"

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Μήλον της έριδος έχουν γίνει τελικά τα πλάνα των Μπλε του Survivor στα οποία απεικονίζονται εντελώς γυμνοί να απολαμβάνουν το μπάνιο τους σε παραλία του Άγιου Δομίνικου, μια κίνηση που έχει σχολιαστεί έντονα και ποικιλοτρόπως από τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Survivor | Οι Κόκκινοι "πέταξαν" για Μαϊάμι

Survivor

Ένα έπαθλο που θα θυμούνται για πολύ κλήθηκαν να διεκδικήσουν στο επεισόδιο της Τετάρτης οι παίκτες του Survivor, αφού η νικητήρια ομάδα θα ταξίδευε με το ιδιωτικό τζετ του Acun Ilicali στο Μαϊάμι.

Μπλέ και Κόκκινοι ρίχτηκαν στον στίβο μάχης, όμως οι Κόκκινοι κατάφεραν ακόμη μια νίκη και αναδείχθηκαν νικητές του αγωνίσματος με 10-8. Μαζί τους μάλιστα επέλεξαν να πάρουν και τον Γιώργο Κόρομι, αντί του Ηλία Μπόγδανου που επιθυμούσαν οι περισσότεροι παίκτες, όμως ο ίδιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τη visa του και δεν μπορούσε να ταξιδέψει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Αντίνοος Αλμπάνης φανερά εκνευρισμένος στο Instagram

Αντίνοος Αλμπάνης

Ένα ξέσπασμα έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αντίνοος Αλμπάνης μετά από κάποια μηνύματα που δέχθηκε από διαδικτυακούς του φίλους.

Τι συνέβη όμως; Ο ηθοποιός δέχεται πολλά μηνύματα από ανθρώπους που του ζητούν να στείλει διάφορες ευχές, γεγονός που τον έχει εκνευρίσει. Έτσι, ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα, προκειμένου να σταματήσει να δέχεται τέτοιου είδους μηνύματα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

"Σα πριγκίπισσα" | Η Άννα Βίσση φωτογραφήθηκε με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό

Άννα Βίσση

Ταξίδι στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στο Μονακό έκανε η Άννα Βίσση, η οποία βρέθηκε στο Μόντε Κάρλο για επαγγελματικούς λόγους, μιας και προετοιμάζει τη συναυλία που θα δώσει εκεί στις 25 Σεπτεμβρίου.

Κατά τη διαμονή της εκεί είχε και μια ξαφνική συνάντηση με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό, με τον οποίο φωτογραφήθηκε κιόλας. Μάλιστα το εν λόγω στιγμιότυπο το ανήρτησε και στον προσωπικό της λογαριασμό, γράφοντας χαρακτηριστικά ότι "ένιωσε σα πριγκίπισσα".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ