Follow us

Δανάη Μπάρκα | "Ραγίζει" καρδιές η ανάρτηση για τον παππού της που "έφυγε" από τη ζωή

"Πως θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η μέρα η σημερινή".

Δανάη Μπάρκα Instagram

Μια ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δανάη Μπάρκα στον λογαριασμό της στο Instagram το πρωί της Πέμπτης (27/5) για τον πολυαγαπημένο της παππού που "έφυγε" από τη ζωή πριν από ακριβώς έξι χρόνια.

6 χρόνια, μιλάω συνέχεια για σένα για να μάθουν όλοι την αγάπη μας

Πρόκειται για τον μπαμπά της μητέρας της, Βίκυς Σταυροπούλου, στον οποίο η ηθοποιός και παρουσιάστρια είχε μεγάλη αδυναμία. Μάλιστα, έχει αναφερθεί σε αυτόν ξανά αρκετές φορές, μιλώντας για τις τελευταίες στιγμές που πέρασε μαζί του στο νοσοκομείο, χωρίς να φεύγει στιγμή από το πλευρό του.

Με αφορμή τη συμπλήρωση των έξι χρόνων από την ημέρα που τον "έχασε" λοιπόν, ανέβασε τρεις φωτογραφίες και έγραψε ένα μακροσκελές κείμενο

"6 χρόνια.
Πριν 6 χρόνια ακριβώς σου άφησα το χέρι για 10 λεπτα, πήγα απέναντι στην πλατεία Μαβίλης να πάρω καφέ, γυρισα και δεν με άφησαν να μπω στο δωμάτιο γιατί σταμάτησες να αναπνέεις.

6 χρόνια και είναι τόσο μεγάλο ψέμα ότι "ξεπερνιεται" ο θάνατος. Καθόλου δεν Ξεπερνιέται,απλά συνηθίζεις. Συνήθισα να μην σε βλέπω στην πολυθρόνα σου,συνήθισα να μην λέω την λέξη "παππού",συνήθισα να μην ακούω να με φωνάζουν "ποντίκω", συνήθισα να μην μπαίνεις στο αμάξι να πάμε βόλτα, συνήθισα να μην ακούω στο σπιτι της γιαγιάς κάποιον να της λέει "Κλεοπάτρααα πάω για ψωμί",συνήθισα να μην πίνουμε ελληνικό καφέ μαζι.

Συνήθισα,αλλά ακόμα όταν σε σκεφτομαι θέλω να κλειστώ σ ένα δωμάτιο και να κλάψω ώρες για το ποσό μου λείπεις.

6 χρόνια,μιλάω συνέχεια για σένα για να μάθουν όλοι την αγάπη μας,για να θυμούνται όσοι έχουν παππού & γιαγιά να τους λένε ένα " σ αγαπω" παραπάνω,για να δουν όλοι ποιος υπέροχος ανθρωπος με μεγάλωσε μαζι με την γιαγιά,και να ξέρουν την αγάπη μας.

6 χρόνια κάθε 27 Μαΐου σκεφτομαι ποσό σιχαίνομαι αυτά τα 10 λεπτα που κατέβηκα τα σκαλιά,γυρισα και δεν σε είχα. 10 λεπτα πριν σου είχα ψυθιρίσει "κουκλε μου,πάω να πάρω έναν καφέ κι έρχομαι,σ αγαπω πολύ",μου έσφιξες το χέρι κι έφυγα...που να ήξερα ότι θα έφευγες κι εσυ.

Πως θα ήθελα και τώρα να σε έχω εδώ,να μου σφίξεις το χέρι και να ακουσω μια φράση απ την φωνή σου. Πως θα ήθελα να έρχομαι σπιτι και να σου λέω τα παράπονα μου και τις στεναχώριες μου. Πως θα ήθελα να ακουσω να μου λες "ποντικω μου σ αγαπω και είσαι το μικρό μου παιδακι". Πως θα ήθελα να μην υπάρχει θάνατος.

Πως θα ήθελα να μην υπάρχει αυτή η μέρα η σημερινή.
Σήμερα,είναι η χειρότερη μέρα της χρόνιας μου,όπως κάθε χρόνο τέτοια μέρα..,οι υπόλοιπες 364 μέρες ομως είναι υπέροχες γιατί υπήρξες / υπήρξαμε μαζι και ο,τι κι αν συμβεί οι μνήμες μου κι εγώ θα σε κρατάμε ζωντανό. Σ αγαπάω παππού ♥️

6 χρόνια σ έχω παντού μαζι. Σε φωτογραφίες,στο κινητό,στο σπιτι,στα θέατρα,στα καμαρίνια,στο στουντιο,παντού..κυρίως στην καρδιά μου και στο μυαλό μου.

Σαγαπω!
Και ξέρω ότι μ αγαπάς κι εσυ!
Υπενθύμιση: να αγαπαμε τους ανθρώπους μας,να τους χαιρόμαστε,να τους φροντίζουμε. Αυτό είναι η ζωή, η αγάπη.🌻
(#μοιρασμενηΧαρα διπλή χαρά,μοιρασμένος πόνος,μισός πόνος)"

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που μοιράστηκε

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ