Follow us

Jennifer Aniston | Αποκάλυψε ποιος ήταν ο αγαπημένος της από τους ηθοποιούς που έκαναν guest στα Φιλαράκια

Περισσότεροι από 70 διάσημοι ηθοποιοί είχαν εμφανιστεί στις 10 σεζόν της σειράς.

MissBloom TEAM
Jennifer Aniston Splash News / Ideal Image

Λίγες ώρες απομένουν από την πρεμιέρα του Friends Reunion επεισοδίου που θα προβληθεί στις 27 Μαΐου, με τους 6 πρωταγωνιστές να δίνουν συνεχώς σε συνεντεύξεις, για να μιλήσουν για την εμπειρία της συνάντησή τους, ύστερα από 17 χρόνια.

Ανάμεσα στις ερωτήσεις που τους έθεσε η δημοσιογράφος του Access ήταν και το "ποιος ήταν ο αγαπημένος τους guest ηθοποιός" και η απάντηση της Aniston ήταν αυτό που περιμέναμε διακαώς να ακούσουμε.

Τα ηχηρά ονόματα των Sean Penn, Tom Selleck, Isabella Rossellini βρέθηκαν ανάμεσα στους αμέτρητους ηθοποιούς που πέρασαν από ένα τουλάχιστον επεισόδιο των 10 κύκλων, με την "τηλεοπτική Rachel" να μην παραλείπει τον υπέροχο κο Pitt.

Ενώ στην αρχή απάντησε πως ο Ben Stiller ήταν ξεκαρδιστικός και συμφώνησε πως η Reese Witherspoon ήταν λαμπρή, πρόσθεσε πως : "Και ο κος Pitt ήταν καταπληκτικός. Ήταν φανταστικός".

Φυσικά, το σχόλιό της δεν πέρασε απαρατήρητο με την ατάκα της να γίνεται trending topic στα social media. Ο Brad Pitt, ο οποίος την περίοδο εκείνη ήταν παντρεμένος με την ηθοποιό, είχε ενσαρκώσει τον χαρακτήρα του Will, έναν συμμαθητή του Ross που μισούσε θανάσιμα τη Rachel, στον 8ο κύκλο της σειράς, στο επεισόδιο "The One With the Rumour."

Δες παρακάτω το βίντεο:

Πηγή: Madamefigaro.gr

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ