O "Μάνθος Φουστάνος" και η "Πέγκυ Καρρά" ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια, η Έλενα Παπαρίζου απαντά στο body shaming & όλα τα νέα

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για την περίοδο της κατάθλιψης και "λυγίζει", η Κατερίνα Διδασκάλου σε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της & η Κόνυ Μεταξά δίνει τη δική της απάντηση στη "διαμάχη" με τον Τάσο Ξιαρχό.

ΓΡΑΦΕΙ: MISSBLOOM

Η Έλενα Παπαρίζου μιλά για την περίοδο της κατάθλιψης και "λυγίζει" στο The 2Night Show

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε το βράδυ της Πέμπτης, στην προτελευταία εβδομάδα εκπομπών του The 2Night Show για αυτή τη σεζόν, η Έλενα Παπαρίζου.

Η διάσημη τραγουδίστρια απάντησε στο ενδεχόμενο να βρεθεί ξανά στη σκηνή της Eurovision λέγοντας πως θα εκπροσωπούσε την Ελλάδα αν ήταν η κατάλληλη στιγμή και αν βρισκόταν το κατάλληλο τραγούδι, ενώ μίλησε επίσης και για μια από τις πιο δύσκολες και σκοτεινές περιόδους της ζωής της, αναφερόμενη στο διάστημα της κατάθλιψης και της μοναξιάς που βίωσε, αλλά και στην απώλεια του πατέρα της που της άλλαξε τη ζωή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κατερίνα Διδασκάλου σε μια σπάνια εμφάνιση με τα παιδιά της

Μπορεί να την απολαμβάνουμε στον ρόλο της σατανικής Μυρσίνης στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες", όπου οι σχέσεις της με τα παιδιά της βρίσκονται πάντα σε τεντωμένο σχοινί, ωστόσο στην πραγματική ζωή, η Κατερίνα Διδασκάλου δεν θυμίζει σε τίποτα τον χαρακτήρα της σειράς.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

H Έλενα Παπαρίζου δίνει την πιο απολαυστική απάντηση στα σχόλια για το body shaming που δέχθηκε

Μέχρι τώρα η Έλενα Παπαρίζου επέλεξε να μην πάρει θέση στα επικριτικά και αδικαιολόγητα σχόλια που δέχθηκε κατά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision που αφορούσαν την εξωτερική της εμφάνιση. Όλα αυτά όμως μέχρι το βράδυ της Πέμπτης.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

O "Μάνθος Φουστάνος" και η "Πέγκυ Καρρά" ξανά μαζί μετά από 21 χρόνια

21 χρόνια έχουν περάσει από το τελευταίο επεισόδιο του "Κωνσταντίνου και Ελένης". Όμως η "Πέγκυ Καρρά" κατά κόσμον Μαρία Λεκάκη συναντήθηκε και πάλι με τον "Μάνθο Φουστάνο" της, δηλαδή τον Βασίλη Κούκουρα και φωτογραφήθηκαν μαζί.

Την αποκάλυψη έκανε η ταλαντούχα ηθοποιός το βράδυ της Πέμπτης, ποστάροντας στο Instagram το εν λόγω στιγμιότυπο και έγραψε: "Ξανά μαζί".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Η Κόνυ Μεταξά δίνει τη δική της απάντηση στη "διαμάχη" με τον Τάσο Ξιαρχό

Μια ξαφνική ανακοίνωση έκανε ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, μιας και αποκάλυψε ότι με την Κόνυ Μεταξά δεν συνεργάζονται πλέον.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr