Follow us

Friends reunion | Ποιο επεισόδιο βρήκε "χαζό" ο Matthew Perry

Ο Chandler και ο Joey είχαν κάνει πολλές χαζομάρες αλλά αυτή ήταν η μεγαλύτερη, σύμφωνα με τον Perry.

MissBloom TEAM
Φιλαράκι IMDB

Το reunion των Friends είναι μια ευκαιρία να θυμηθούν οι fans αλλά και οι πρωταγωνιστές τα αγαπημένα τους αλλά και τα λιγότερα αγαπημένα τους επεισόδια. Η Jennifer Aniston, η Courteney Cox, η Lisa Kudrow, o David Schwimmer, o Matt Le Blanc και ο Matthew Perry θυμήθηκαν ατάκες από τη σειρά, λεπτομέρειες από τα παρασκήνια και μοιράστηκαν με το κοινό τη γνώμη τους για μερικές από τις πιο κλασικές σκηνές της σειράς.

Ο Matt Le Blanc αποκάλυψε ότι ο Perry είχε διαβάσει το σενάριο ενός επεισοδίου και του είχε φανεί 'χαζό' αφού δεν καταλάβαινε πώς θα μπορούσε να λειτουργήσει. Αυτό το επεισόδιο ήταν το 15ο της δεύτερης σεζόν με τίτλο 'Αυτό που ο Ross και η Rachel...ξέρετε'.

Στο επεισόδιο, ο Chandler και ο Joey έπρεπε να κάθονται σε όλες τις σκηνές στις καινούριες τους δερμάτινες πολυθρόνες. "Θυμάσαι εκείνο το επεισόδιο που δεν έπρεπε να σηκωθούμε από τις καρέκλες; Στην αρχή της εβδομάδας, μετά το διάβασμα σεναρίου, ήρθες σε εμένα και μου είπες ότι είναι τόσο χαζό και εγώ σου είπε 'ναι αλλά αυτό είναι το έξυπνο'”. Τότε ο Perry του είπε "ναι, ίσως μπορούμε να διασκεδάσουμε με αυτό” και όπως είπε ο LeBlanc "τότε περάσαμε καλά”.

Πηγή: Madamefigaro.gr

Εξωτερική φωτογραφία: IMDB

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ