Follow us

The Ellen Show | Ποιο είναι το σόου που τελικά θα αντικαταστήσει την εκπομπή της

Σύμφωνα με πληροφορίες, το NBC έχει ήδη πάρει την απόφασή του.

MissBloom TEAM
Ellen DeGeneres Splash News/Ideal Image

Ύστερα από την έντονη φημολογία γύρω από τη θέση της Ellen DeGeneres στην πρωινή ζώνη του σταθμού NBC, μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής της από την εκπομπή της, αποφασίστηκε ότι η Kelly Clarkson θα αναλάβει να καλύψει το κενό. Το σόου της ταγουδίστριας, "The Kelly Clarkson Show" αγαπήθηκε πολύ από το κοινό και σημειώνει μεγάλη επιτυχία μόλις στη 2η σεζόν του.

Έτσι, σύμφωνα με πληροφορίες, η DeGeneres σταματάει την εκπομπή της ύστερα από 19 σεζόν το 2022, με το σόου της Clarkson να αναλαμβάνει το φθινόπωρο του επόμενου χρόνου την ώρα προβολής της.

Οι ιθύνοντες του NBC είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την επίδοση της Kelly Clarkson, της οποίας το σόου μόλις στη 2η σεζόν έχει καταφέρει να πλησιάσει τα νούμερα της DeGeneres. "Αυτά είναι εκπληκτικά κατορθώματα για ένα talk σόου στη δεύτερη σεζόν. Ανυπομονούμε για τη 19η σεζόν της Ellen DeGeneres μαζί με την Kelly Clarkson που θα είναι σίγουρα μία πολύ επιτυχημένη χρονιά. Μέχρι το 2022, το "The Kelly Clarkson Show" θα είναι το αστέρι του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος και ένα ατού για τα απογευματινά δελτία ειδήσεων" είπε η Valari Staab, πρόεδρος του NBCUniversal Local.

Φωτο: Splash News/Ideal Image

Πηγή: Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ