Follow us

Έλενα Παπαρίζου | Οι λεπτομέρειες της εμφάνισής της στο The 2Night Show

"Στεναχωρήθηκα πολύ που έγραψαν για τα κιλά μου και έφαγα ένα burger".

MissBloom TEAM
Έλενα Παπαρίζου Instagram

Στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το The 2night show βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Παπαρίζου το βράδυ της Πέμπτης 27 Μαΐου, πραγματοποιώντας την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση μετά την ερμηνεία του "Number One" στον τελικό της Eurovision 2021.

Η τραγουδίστρια επέλεξε ένα σατέν εκρού μίνι φόρεμα Elisabetta Franchi, με μακριά μανίκια και βαθύ V ντεκολτέ, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι κλασικές γόβες Kotsonas σε ίδια απόχρωση και λαμπερά σκουλαρίκια του οίκου Kessaris.

Το χτένισμά της δια χειρός Νάσου Ασημακόπουλου ανέδειξε την κομψότητα του φορέματος, με τα sleek ίσια μαλλιά της να πλαισιώνουν διακριτικά το όμορφο πρόσωπό της. Όσον αφορά το μακιγιάζ που δημιούργησε η Έλσα Πρωτοψάλτη, smokey eyes και nude κραγιόν απογείωσαν το sexiness της εμφάνισης με τον πιο ιδανικό τρόπο.

Την εμφάνισή της επιμελήθηκε ο στιλίστας Άρης Γεωργιάδης

Loading...
Loading...

Body shaming και αρνητικά σχόλια

Με πολλή δόση χιούμορ, η Έλενα Παπαρίζου απάντησε και στα σχόλια που έγιναν αναφορικά με τα κιλά της, με αφορμή την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision. Πιο συγκεκριμένα, ιδιαίτερα ετοιμόλογη και εύστοχη, είπε: "Δεν πειράζει. Στεναχωρήθηκα τόσο πολύ, που χτες πήγα και έφαγα ένα burger. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας.

Εγώ χαίρομαι που η Ελλάδα έδωσε καλό αποτέλεσμα και ο κόσμος χάρηκε, αυτό είναι που παίζει τον πιο σημαντικό ρόλο. Τι παίζει τελικά ρόλο στη ζωή μας, να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι; Αν δεν είσαι ευγενικός, χάνεις και το δίκιο σου. Θεωρώ ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό πράγμα όχι μόνο για εμάς τους Έλληνες αλλά για όλο τον κόσμο, γιατί όλοι περνάμε πάρα πολύ δύσκολα. Και τώρα φαίνονται και τα αποτελέσματα του πόσο κλεισμένοι ήμασταν".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ